کد: 223532910 دی 1404 ساعت 13:5811.9K بازدید

دلافوئنته: فراموش نکنید عربستان آرژانتین را برد

سرمربی تیم ملی اسپانیا در گفتگویی در خصوص قرعه تیمش در جام جهانی ۲۰۲۶ و دیدار با عربستان و اروگوئه صحبت کرد.
دلافوئنته: فراموش نکنید عربستان آرژانتین را برد

به گزارش ورزش سه، تیم ملی اسپانیا در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ با تیم‌های کیپ‌ورد، عربستان سعودی و اروگوئه رقابت‌ خواهد کرد‌. این تیم کار خود برای بازپس‌گیری عنوان قهرمانی جهان که آخرین‌بار در جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی به دست آورده است، با دیدار مقابل کیپ‌ورد آغاز خواهد کرد و سپس به‌ترتیب به مصاف عربستان سعودی و اروگوئه می‌رود.

در شرایطی که اسپانیا شانس اصلی صدرنشینی در این گروه به شمار می‌رود، لوییس دلافوئنته، سرمربی این تیم، در جدیدترین گفتگوی خود به بازیکنانش در مورد دیدار با عربستان سعودی در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ هشدار داد.

2259964

دلافوئنته در گفت‌وگویی مفصل با روزنامه «AS» درباره مسابقات پیش‌روی تیمش در جام جهانی گفت: «هنوز زمان کافی در اختیار داریم و در مرحله جمع‌آوری اطلاعات درباره رقبا هستیم، اما هدف ما تنها عبور از مرحله گروهی نیست، بلکه می‌خواهیم قدم‌به‌قدم تا رسیدن به فینال پیش برویم.»

او ادامه داد: «رسیدن به فینال مستلزم رویارویی با قدرتمندترین تیم‌هاست. قرار گرفتن در گروهی آسان‌تر یا دشوارتر معنا ندارد، چراکه چالش‌های بزرگ‌تری در مراحل بعدی انتظارمان را می‌کشد. با این حال، باید یادآوری کنم که عربستان در آخرین جام جهانی آرژانتین را شکست داد و اروگوئه نیز بخشی جدایی‌ناپذیر از تاریخ فوتبال جهان است.»

سرمربی تیم ملی اسپانیا در بخش دیگری از صحبت‌هایش و با اشاره به حضور مارسلو بیلسای در اروگوئه، این تیم را شبیه به تیم ملی آرژانتین دانست؛ او همچنین گفت: «آنها حریفی بسیار رقابتی هستند، بازیکنان بزرگی در اختیار دارند و به شکلی ایده‌آل اداره می‌شوند. من شخصاً از تحسین‌کنندگان جدی سرمربی اروگوئه هستم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار