کد: 223649816 دی 1404 ساعت 11:411.5K بازدید

‏شورش در دیترویت و آتش‌بازی سلتیکس؛

شب تحقیرآمیز نیویورک و شیکاگو در NBA

دو تیم نیویورک نیکس و شیکاگو در بازی های شب گذشته شکست سختی را تحمل کردند.
شب تحقیرآمیز نیویورک و شیکاگو در NBA

به گزارش ورزش سه، بامداد امروز رقابت‌های لیگ NBA با برگزاری دیدارهایی جذاب و یک‌طرفه پیگیری شد؛ شبی که در آن مدعیان کنفرانس شرق با سرنوشت‌های متفاوتی روبرو شدند و تیم‌های میزبان قدرت خود را به رخ کشیدند. در یکی از مهم‌ترین بازی‌ها، دیترویت پیستونز که هنوز زخم حذف از پلی‌آف سال گذشته توسط نیکس را بر تن داشت، در "موتور سیتی" میزبان نیویورک بود. شاگردان بیگلستف با رهبری کید کانینگهام، نه تنها انتقام آن شکست تلخ را گرفتند، بلکه با تحمیل شکستی ۳۱ امتیازی، یکی از سنگین‌ترین باخت‌های فصل را به تیم تام تحمیل کردند تا بحران در نیویورک وارد فاز جدیدی شود.

در سوی دیگر، بوستون سلتیکس در "تی‌دی گاردن" نشان داد که برای پیروزی همیشه به درخشش جیلن براون نیاز ندارد. سبزپوشان با ارائه یک نمایش دفاعی ترسناک در نیمه اول، عملاً شیکاگو بولز را از جریان بازی محو کردند و با درخشش آنفرنی سایمونز، چهارمین برد متوالی خود را جشن گرفتند. در کانادا نیز تورنتو رپترز با تکیه بر درخشش پدیده جوان خود و بازی‌سازی اسکاتی بارنز، برای دومین بار در سه روز اخیر آتلانتا هاکس را مغلوب کرد تا نشان دهد در خانه تیمی غیرقابل مهار است. شبی که در آن غیبت ستاره‌هایی چون جاش گیدی و تری یانگ کاملاً به چشم آمد و جوانان جویای نام، صحنه گردان اصلی پارکت‌ها بودند.

‏انتقام سخت در موتور سیتی؛ کانینگهام امان نداد
‏دیترویت پیستونز ۱۲۱ - ۹۰ نیویورک نیکس

2328084

در اولین رویارویی دو تیم پس از سری‌های پلی‌آف فصل گذشته، دیترویت پیستونز با خشم و انگیزه‌ای مضاعف وارد میدان شد. کید کانینگهام، ستاره اول پیستونز با ثبت ۲۹ امتیاز و ۱۳ پاس گل، معمار اصلی این پیروزی قاطع بود. دیترویت که نیمه اول را با برتری ۱۰ امتیازی به رختکن رفته بود، در شروع نیمه دوم با یک ران ۱۹-۵ طوفانی، عملاً کار نیویورک را تمام کرد. در این بازه زمانی کانینگهام به تنهایی ۱۵ امتیاز کسب کرد و روی دو سبد دیگر پاس گل داد.

نکته کلیدی این بازی تسلط مطلق دیترویت بر منطقه رنگی بود؛ جایی که آن‌ها ۵۲ امتیاز کسب کردند و در نبرد ریباندها نیز ۴۴ به ۳۰ پیروز شدند. برای نیکس که چهارمین باخت پیاپی خود را تجربه کرد، جیلن برانسون ۲۵ امتیاز گرفت اما سایر هم‌تیمی‌هایش شب خاموشی داشتند. میکال بریجز تنها بازیکن دیگر نیکس بود که دو رقمی شد (۱۰ امتیاز) و دفاع دیترویت اجازه هیچ‌گونه خودنمایی به مهمان نداد.

‏دفاع آهنین بوستون؛ گاوهای شیکاگو تحقیر شدند
‏بوستون سلتیکس ۱۱۵ - ۱۰۱ شیکاگو بولز

2328083

بوستون سلتیکس در شبی که جیلن براون پس از بازی ۵۰ امتیازی‌اش، شب آرامی را سپری کرد (۱۴ امتیاز با شوت‌های ناموفق زیاد)، با تکیه بر درخشش سایر مهره‌هایش پیروز شد. آنفرنی سایمونز با ۲۷ امتیاز و پیتون پریچارد با ۲۱ امتیاز جور ستاره‌های تیم را کشیدند. اما داستان اصلی بازی دفاع ویرانگر بوستون در نیمه اول بود؛ جایی که آن‌ها شیکاگو را در امتیاز باورنکردنی ۳۳ متوقف کردند که کمترین امتیاز واگذار شده توسط سلتیکس در یک نیمه در این فصل بود.

شیکاگو بولز که جاش گیدی، بهترین گلزن خود را به دلیل مصدومیت همسترینگ در اختیار نداشت، تا مرز ثبت بدترین رکورد تاریخ باشگاه در یک نیمه (۲۳ امتیاز) پیش رفت اما دو پرتاب دیرهنگام آن‌ها را نجات داد. ماتاس بوزلیس با ۲۶ امتیاز تلاش زیادی برای بازگشت شیکاگو انجام داد و نیکولا ووچویچ در دقایق پایانی اختلاف را به ۱۰ رساند، اما برتری ۲۱ امتیازی نیمه اول بوستون حاشیه امنیت کافی را برای هشتمین برد آن‌ها در ۹ بازی اخیر ایجاد کرده بود.

‏دبل کردن هاکس؛ رونمایی از پدیده جدید در تورنتو
‏تورنتو رپترز ۱۱۸ - ۱۰۰ آتلانتا هاکس

2328082

تورنتو رپترز با تکمیل کردن "سویپ" (دو برد پیاپی) مقابل آتلانتا، قدرت خود را در خانه اثبات کرد. در غیاب یاکوب پلتل مصدوم، کالین موری-بویلز، تازه‌کار (روکی) تورنتو خوش درخشید و با ۱۷ امتیاز، ۷ ریباند و ۷ پاس گل جای خالی سنتر اصلی تیم را پر کرد. برندان اینگرام با ۱۹ امتیاز و اسکاتی بارنز با عملکردی همه‌جانبه (۱۸ امتیاز، ۱۰ پاس گل و ۸ ریباند) دیگر ستاره‌های رپترز بودند.

در سمت مقابل، آتلانتا هاکس که همچنان تری یانگ را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد، شب کابوس‌واری را در شوت‌زنی سپری کرد (۳۹ درصد موفقیت). بازگشت کریستپس پورزینگیس و کسب ۹ امتیاز در ۲۰ دقیقه هم نتوانست مانع شکست عقاب‌ها شود. تورنتو با برتری ۶۴ بر ۴۴ در امتیازات منطقه رنگی و استفاده از بازی تیمی (۷ بازیکن دو رقمی)، اجازه‌ی هیچ‌گونه خودنمایی به جلن جانسون (۱۳ امتیاز و ۱۴ ریباند) و یارانش نداد.نمایی به جلن جانسون (۱۳ امتیاز و ۱۴ ریباند) و یارانش نداد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار