
به گزارش "ورزش سه"، با وجود اینکه دعوت به لیست تیم ملی ایران در آخرین فیفادی برای سید مجید حسینی اتفاق بزرگی بود و پس از جام ملتهای آسیا 2023 دوباره او را به جمع شاگردان امیر قلعهنویی برگرداند، اما آسیب دیدگی دوباره کاری کرد تا مجددا این مدافع فاصله زیادی از میادین بگیرد.
مجید حسینی پس از حضور ثابت در هر دو مسابقه تیم ملی ایران در تورنمنت العین مقابل کیپورد و ازبکستان که 90 دقیقه در زمین بود، در بازگشت به ترکیه دچار مصدومیت شد و به همین دلیل پس از فینال برابر ازبکها نتوانسته در هیچ مسابقه رسمی یا تدارکاتی حاضر باشد.
این مدافع ایرانی که امسال به کاپیتانی کایسری اسپور هم رسیده بود، در فصل جاری فقط سه بازی در سوپر لیگ ترکیه انجام داده و مصدومیت نگذاشته در 6 مسابقه رسمی اخیرشان به میدان برود و حتی امروز هم در جدال تدارکاتی تیمش در تعطیلات نیمفصل غایب بود.
حسینی که پس از ترک استقلال سه سال در ترابزون اسپور حضور داشت و اکنون هم چهارمین فصل متوالی عضویت در کایسری اسپور را سپری میکند، پس از آسیب دیدگی جدی در جام ملتهای آسیا، هنوز نتوانسته به شرایط خوب گذشته برگردد و در دوران مصدومیت جدید، 50 روز است از میادین فاصله دارد.