کد: 223733922 دی 1404 ساعت 17:0740.1K بازدید

رحمان تا پایان فصل لباس عوض نمی‌کند

مهاجم آلومینیوم اراک به کارش در جمع شاگردان حسینی ادامه خواهد داد و راهی تیم جدیدی نمی‌شود.
رحمان تا پایان فصل لباس عوض نمی‌کند

به گزارش "ورزش سه"، آلومینیوم اراک تاکنون با سه بازیکن جدید به توافق نهایی دست پیدا کرده و دو نفر هم از جمع نفرات بزرگسالش جدا شده‌اند، اما با وجود وجود شایعاتی مبنی بر انتقال رحمان جعفری به ذوب‌آهن این موضوع صحت ندارد.

رحمان جعفری که در نقل و انتقالات تابستانی سال گذشته تصمیم به جدایی از تراکتور گرفت و به جمع شاگردان سید مجتبی حسینی اضافه شد، مهاجم ثابت آلومینیوم اراک در یک فصل و نیم اخیر بوده و با این شرایط به طور قطعی از این تیم جدا نمی‌شود.

این مهاجم که در سال منتهی به صعود شمس‌آذر قزوین به لیگ برتر به آقای گلی در لیگ دسته اول رسید و پس از آن هم در نیم‌فصل حضور در این تیم پنج گل و در دور برگشت لیگ بیست و دوم نیز پنج گل برای تراکتور زد، فصل جاری را نیز همراه با آلومینیوم اراک به پایان خواهد برد.

جعفری که تجربه حضور در نساجی مازندران، پدیده مشهد و ... را هم در کارنامه دارد، فصل قبل پنج گل برای آلومینیوم اراک به ثمر رساند و در فصل جاری نیز دو گل زده که امیدوار است در دور برگشت نیز بتواند این آمار را بهتر کند.

با وجود شایعاتی مبنی بر حضور جعفری در ذوب‌آهن، اما رحمان در دیدار تدارکاتی اخیر آلومینیوم در اصفهان به میدان رفت و یک گل هم برابر ذوب زد و همچنان در جمع شاگردان حسینی خواهد ماند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
17اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار