
به گزارش "ورزش سه"، شاگردان لوچانو اسپالتی میزبان کرمونزه بودند و بازی را فوقالعاده آغاز کردند و موفق شدند در همان لحظات ابتدایی با گلهای گلیسون برمر و جاناتان دیوید در دقایق ۱۳ و ۱۵ با دو گل جلو بیفتند.
با اینکه کنان ییلدیز در دقیقه ۳۵ یک پنالتی را از دست داد اما در ادامه موفق شد توپ را به تور بچسباند و بیانکونری نیمه اول را با نتیجه ۳-۰ به پایان برساند و با یک پیروزی قاطع به رختکن برود.
تنها سه دقیقه از شروع نیمه دوم گذشته بود که گلبهخودی فلیپو تراچیانو باعث شد یوونتوس به گل چهارم برسد و در دقیقه ۶۴ هم وستون مککنی حساب کار را ۵-۰ کرد.
تیم اسپالتی در ادامه با مدیریت بازی دروازهاش را بسته نگه داشت و در روزی که خط حمله درخشان بود، خط دفاع هم موفق به ثبت کلینشیت شد تا تیم به پیروزی ۵-۰ برسد. یوونتوس با این برد ۳۹ امتیازی شد و به رتبه سوم جدول سری A صعود کرد.