کد: 223752123 دی 1404 ساعت 18:5263.5K بازدید

حجت کریمی بهترین گزینه برای مدیریت استقلال است

بیانی: رضاییان اگر می‌رود، برای همیشه برود

شاهرخ بیانی، پیشکسوت استقلال در یک مصاحبه نسبتا مفصل درباره بازیکنان جدایی‌طلب استقلال و همینطور گزینه ایده‌آل مدیریت این باشگاه از نظر خودش صحبت کرده است.
بیانی: رضاییان اگر می‌رود، برای همیشه برود

به گزارش ورزش سه و به نقل از همشهری، این پیشکسوت استقلال در خصوص جدایی احتمالی بازیکنانی مثل رامین رضاییان، ابوالفضل جلالی و عارف آقاسی گفت: من در باشگاه نیستم و نمی‌دانم موضع باشگاه چیست اما با توجه به اینکه پنجره نقل و انتقلاتی بسته است، باید حواسمان باشد بازیکنی را مفت از دست ندهیم. چراکه سخت می شود بازیکنی را جذب کرد. اگر پنجره باز بود راحت‌تر می شد بازیکنانی را جایگزین شان کرد. اما همه‌چیز دست سرمربی است.

او ادامه داد: اینکه چه تفکری وجود دارد که از رامین استفاده کند یا نیمکت‌نشین باشد دست سرمربی است. بازیکنانی مانند رضاییان، جلالی و آقاسی که به استقلال آمدند مبلغ قراردادشان کم نبود. حالا اگر می‌خواهند بروند هم دست سرمربی است اما من شرایط را نمی‌دانم. شاید از بازیکنان تیم امید بخواهند جانشین آنها کنند.

بیانی در ادامه صحبت‌های خود درباره اینکه این باشگاه می‌خواهد رضاییان را به طور قرضی به تیم دیگری بدهد گفت: مگر بازیکن ۳۶ -۳۷ ساله را قرضی به تیم دیگری می‌دهند؟ اگر می‌خواهد برود دیگر برای همیشه برود. مگر رامین چند سالش است که حالا او را هم قرضی به تیم دیگری بدهیم؟ رامین اگر می‌خواهد برود، باید برای همیشه برود. اگر می‌خواهد بماند، به قراردادش پایبند باشد تا اینکه در فرصت مناسب مربی از او استفاده کند. در مورد جلالی و آقاسی هم همین‌طور است. عارف واقعا بازیکن خوبی است و کمک‌های ایرانی آقای ساپینتو مانند خسرو حیدری و وریا غفوری یا حتی خود بیژن طاهری می‌توانند کمک کنند تا آقاسی به شرایط روحی و روانی و فنی خوب خود برگردد. پارسال آقاسی در تراکتور خیلی خوب بازی می‌کرد و استقلال به سختی توانست او را جذب کند. حالا یک اشتباهی کرده؛ همه بازیکنان بزرگ دنیا اشتباه می‌کنند. باید او را به شرایط قبلی خودش برگردانند. باید به او روحیه می‌دادند. اینکه او را تهییج کنند خودش را نبازد و اینکه بازیکن خوب و توانمندی است. جلالی هم همین‌طور است. اینها همه به باشگاه برمی‌گردد و دستیاران ایرانی آقای ساپینتو که روی این مسایل کار کنند.

2328203

بیانی در خصوص اینکه باشگاه استقلال هنوز مدیرعامل جدید خود را انتخاب نکرده هم گفت: برای انتخاب مدیر باید خیلی با فکر عمل شود. باید بدانند چه وظیفه سنگینی است. برای همین باید دقیق بررسی شود که چه کسی را می‌آورند. خیلی از مدیران گذشته می‌خواهند بیایند اما وقتی بودند کارایی‌شان مشخص است که خیلی خوب نبودند اما به نظر من حجت کریمی بهتر از همه است. من فکر می‌کنم بهترین گزینه است. روزی هم که رفت، می‌خواستند تصمیمی را به او تحمیل کنند که گفت انجام نمی‌دهم. قربانزاده در آن مقطع می‌خواست موضوعی را تحمیل کند اما کریمی گفت انجام نمی‌دهم. نخواست حرف کسی را گوش کند و گفت کاری را می‌کنم که به نظرم درست است. واقعا بهترین عملکرد را هم در طول مدیریت خود داشت. بدهی‌ها را داد، کار جواد نکونام را که نمی‌گذاشتند مربیگری کند درست کرد. نفرات خوبی را برای استقلال جذب کرد. هم استقلالی است هم شکم‌سیر است و هم خیلی کارش را خوب بلد است! دیدید وقتی سمیعی را برکنار کرد بعد از او همین سمیعی چه مشکلاتی برای باشگاه به وجود آورد. این یعنی کریمی زودتر این آدم را شناخته بود و از باشگاه بیرون کرد. خیلی هم زود وقتی می‌خواستند به او چیزی را تحمیل کنند رفت اما خیلی از مدیران در این باشگاه بودند که دست به هرکاری می زدند تا بمانند حتی چقدر فحش خوردند.

2193364
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
40اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار