کد: 223752823 دی 1404 ساعت 19:2070.3K بازدید

جریمه 500 میلیونی برای استقلال و حردانی

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اقدام به صدور آراء دیدار استقلال و سپاهان کرد.
جریمه 500 میلیونی برای استقلال و حردانی

به گزارش "ورزش سه"، در هفته پایانی نیم فصل نخست لیگ برتر بود که استقلال موفق شد در اصفهان و در تقابل برابر سپاهان به یک پیروزی ارزشمند دست پیدا کند. آبی‌پوشان با گل ثانیه‌های پایانی اسماعیل قلی‌زاده از سد حریف خود گذشته و با کسب سه امتیاز به تهران بازگشتند.

در همین رابطه، کمیته انضباطی رای خود را در خصوص اتفاقات رخ داده در دیدار سپاهان واستقلال صادر کرد که طی آن، تیم میزبان به دلیل تأخیر در ورود به درون زمین مسابقه با جریمه پنج میلیون تومانی روبرو شد.

در سمت مقابل، استقلال به دلیل پرتاب بطری و استفاده از الفاظ موهن در قبال داور بازی از سوی تماشاگران منتسب و نقض اصول کلی رفتار مبنی بر تأخیر در ورود به زمین و تخریب صندلی توسط تماشاگران منتسب، به پرداخت 400 میلیون تومان محکوم شد.

2329075

همچنین، صالح حردانی، کاپیتان آبی‌های پایتخت نیز به دلیل رفتار غیرورزشی، مطابق با ماده 64 آیین‌نامه انضباطی، به پرداخت یکصد میلیون تومان محکوم شده است. آراء مربوط به باشگاه استقلال و صالح حردانی قابل تجدیدنظر است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
45اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار