
به گزارش "ورزش سه"، بعد از بازگشت اعضای تیم فوتبال استقلال از یزد، 4 بازیکن و دو مربی خارجی آبیپوشان برای دیدار با خانواده خود ضمن کسب اجازه از مسئولان باشگاه در سفری کوتاه مدت به ترکیه رفتند.
آنتونیو آدان، منیر الحدادی، داکنز نازون و یاسر آسانی به همراه دو دستیار ساپینتو به نامهای نونو مورایس و جورجیوس اسکیاتیتیس دیشب تهران را به مقصد استانبول ترک کردند و قرار است به زودی به ایران برگردند و در تمرینات شرکت کنند.
استقلال روز یکشنبه در یزد میزبان تراکتور در هفته شانزدهم لیگ برتر است و به همین خاطر مسئولان باشگاه قرار است برای نفرات خارجی خود بلیت بازگشت به تهران تهیه کنند.
هنوز زمان دقیقی برای بازگشت خارجیهای استقلال از استانبول به تهران مشخص نشده، اما این نفرات نهایتا باید تا صبح جمعه به تهران برگردند تا با حضور در تمرینات آماده مسابقه با تراکتور شوند.