کد: 223791426 دی 1404 ساعت 14:4968.7K بازدید

تراکتور گزینه میزبانی در آسیا را تعیین کرد

باشگاه تراکتور قصد میزبانی از السد در امارات را دارد.
تراکتور گزینه میزبانی در آسیا را تعیین کرد

به گزارش "ورزش سه"، هفته گذشته کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرد که میزبانی رقابتهای بین‌المللی را از تیمهای ایرانی سلب کرده و آنها باید در کشور دیگری از حریفان خود، السد قطر، الاهلی قطر و الحسین اردن میزبانی کنند که این رقابتها در لیگ نخبگان آسیا و لیگ قهرمانان آسیا به انجام خواهد رسید.

بنا بر اطلاعات کسب شده توسط خبرنگار ما، باشگاه تراکتور قصد دارد در امارات از حریف خود میزبانی کند اما هنوز مشخص نیست که کدام استادیوم امارات انتخاب خواهد شد اما باتوجه به اینکه شباب الاهلی در همان روز بازی خواهد داشت، بنابراین استادیوم شیخ راشد دبی از دسترس خارج است.

تراکتور برای محل میزبانی مرحله یک هشتم نهایی منتظر حریف خود خواهد بود و باید دید که از بین حریفان قطری، عربستانی و اماراتی کدام تیم حریف تراکتور خواهد شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
120اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار