کد: 223795926 دی 1404 ساعت 18:478.2K بازدید

جذب بازیکن ایرانی 40 میلیارد هزینه دارد:

اخباری: روی اصولمان هستیم و هزینه نجومی نمی‌کنیم

سرمربی چادرملو اردکان بعد از بازی با فولاد درباره شرایط تیمش و نقل و انتقالات این تیم صحبت کرد.
اخباری: روی اصولمان هستیم و هزینه نجومی نمی‌کنیم

به گزارش ورزش سه، سعید اخباری سرمربی چادرملو اردکان بعد از تساوی مقابل فولاد خوزستان درباره شرایط تیمش صحبت کرد و همچنین از وضعیت نقل و انتقالات این تیم و برنامه ای که دارند پرده برداشت.

اخباری در ابتدای صحبت هایش گفت: بعد از وقفه‌ای که در لیگ ایجاد شد و تیم‌ها از فاز بدنسازی وارد می‌شوند، انتظار تیم‌های جدیدتر و استراتژی متفاوتی هستیم،   بازیکنانم خوب جنگیدند و دوام آوردند، با توجه به اینکه میهمان تیم خوب فولاد با کادرفنی خوبش بودیم از بازیکنان راضی هستم، با توجه به اینکه هادی حبیبی‌نژاد، علی خدادادی و رنه بوبوی ما مصدوم بودند به هرحال این بازی مساوی شد و هفته آینده در یزد مقابل شمس آذر دنبال نتیجه بهتری خواهیم بود. 

او درباره عملکرد داور مسابقه گفت: داور یکی از بی نقصی‌ترن قضاوت‌هایش  را داشت. مهدوی از داوران بسیار خوب است و همیشه با تمرکز بالا و بی‌نقصی قضاوت می‌کند. به نظرم هیچکدام از پنالتی‌ها نبود، وقتی کمک داور ویدیویی وجود دارد اعتراض نمی‌دانم برای چه چیزی هست.

اخباری درباره پیشنهادهای نجومی که به بازیکنان تیمش داده شده است، گفت: بازیکن فوتبال در سنی قرار دارد 18 تا 32 سالگی همیشه تحت تاثیر قسمت هیجانی زندگی‌اش قرار می‌گیرد. برخی از مربیان نیز خارج از عرف با بازیکن صحبت می‌کنند و بازیکن هم نگاه نمی‌کنند کجا و چگونه رشد کرده است، صحبت ها باید از طریق کانال باشگاه باشد.

او در ادامه گفت: در این شرایط کسی به اخلاق پایبند نیست و از کسی اسم نمی‌برم. این رفتارها کار غیراخلاقی است و امیدوارم کسی ژست اخلاقی نگیرد و خود ما فوتبالی‌ها می‌دانیم چه خبر است، حتی اگر من هم با بازیکن تماس گرفتم کار غیر اخلاقی کرده ام و امیدوارم کسی ژست اخلاقی نگیرد. بازیکنان‌مان تحت قرارداد ما هستند. دو بازیکن از دست دادیم و برای جذب بازیکن خارجی شرایط نامتعارف شد و آنها را برای حضور در ایران ترساندند، آقای بابایی در تلاش است تا در کنار تیم فنی در همین شرایط هم بازیکن جدید اضافه کنیم، من روی بازیکن خارجی حساسیت زیاد دارم، تا اینجا نتوانستیم.

اخباری در این مورد ادامه داد: باشگاه همچنان در تلاش است. بازار بازیکن ایرانی وحشتناک بالا بود و برخی بازیکنان برای قرارداد و رضایت نامه 20 میلیارد و برای قراردادش هم میلیارد تومان تا نیم فصل می‌خواستند. پولی که من برای هیچ بازیکنی برای یک فصل هم نداده‌ام. با بودجه خودمان پیش می‌رویم و با اصول خودمان کار میکنیم اسیر این بازار نشدم و نمی‌شوم زیرا این رقم‌ها واقعی نیست. طبق اصول خودمان پیش می‌رویم و بودجه هم نداریم. حتما بازیکن می‌گیریم و از تیم ما بیشتر خواهید شنید تا مردم یزد را خوشحال کنیم.

او درباره رنی بوبوی بازیکن خارجی تیمش هم عنوان کرد: او در جام حذفی و نیم فصل اول نتوانست مقابل فولاد بازی کند. اکنون مصدومیت او برطرف شده ولی شرایط بازی نداشت و شاید نمی‌خواستم بیشتر از این ریسک کنم و بیشتر از سه چهار دقیقه در بازی امروز بازی کند که یک موقعیت هم داشت. شرایط بدنی آماده‌ای ندارد چون به تازگی مصدومیتی برطرف شده است.

سرمربی چادرملو در پاسخ به این سوال که شرایط خودتان چه زمانی بهتر می‌شود و می‌توانید بدون نیاز به ویلچر کنار زمین باشید؟ گفت: دکتر جراحم گفته بود چهار تا شش ماه شرایطم به این صورت است و لحظه شماری می‌کنم که راه بروم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
9اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار