کد: 223798926 دی 1404 ساعت 20:467.3K بازدید

گل گهر دو روز زودتر در اراک

تعویق بازی آلومینیوم و گل‌گهر تغییری در برنامه تیم میهمان ایجاد نکرد و آنها یک روز زودتر در اراک حضور پیدا کردند.
گل گهر دو روز زودتر در اراک

به گزارش ورزش سه، با توجه به تعویق زمان دیدار تیم‌های آلومینیوم اراک و گل‌گهر سیرجان، تیم میهمان تغییری در برنامه‌هایش ایجاد نکرد و عصر امروز به اراک رفت و به این ترتیب دو روز زودتر در این شهر حاضر خواهد شد.

در ابتدا قرار بود تا بازی این دو تیم شنبه برگزار شود اما با تغییر زمان مسابقه یک‌شنبه مقابل هم قرار خواهند گرفت اما گل‌گهری‌ها تغییری در برنامه ایجاد نکردند و دقایقی قبل وارد اراک شدند و پس از یک روز استراحت فردا یک جلسه هم تمرین در این شهر انجام خواهند داد.

اعضای تیم گل‌گهر که مقدمات حضور در این مسابقه را فراهم کرده بودند تعویق دیرهنگام این مسابقه باعث شد تا آنها نتوانند حضورشان در اراک را به تاخیر بیندازند و در نهایت عصر روز جمعه به این شهر رسیدند و حالا علاوه بر یک روز حضور در اراک باید تا یک‌شنبه در هتل محل اقامتشان باقی بمانند و برای مسابقه آماده شوند.

این مسابقه روز یک‌شنبه همزمان با 3 مسابقه دیگربرگزار خواهد شد و هفته شانزدهم لیگ برتر بعد از انجام چهار بازی در روز یکشنبه به پایان خواهد رسید.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار