کد: 223808727 دی 1404 ساعت 12:3728.1K بازدید

سرمربی ابدی داماش روی نیمکت نود ارومیه

علی نظرمحمدی با مدیران باشگاه نود ارومیه برای هدایت این تیم به توافق رسیده است.
سرمربی ابدی داماش روی نیمکت نود ارومیه

به گزارش ورزش سه، علی نظرمحمدی، دروازه‌بان سابق تیم‌های داماش، استیل آذین، پاس همدان، نساجی و ... که در ابتدای فصل هدایت داماش را بر عهده داشت و حدود سه ماه قبل از سمت خود استعفا داد، در روزهای اخیر مذاکرات خود را با مدیران نود ارومیه دنبال کرده و توافق اولیه بین طرفین صورت گرفته است.

این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که نود تا مدتی قبل با هدایت حسین خطیبی وارد مسابقات می‌شد اما این سرمربی از سمت خود استعفا داد و این تیم مدتی طولانی را بدون سرمربی سپری کرده است.

نظرمحمدی در شرایطی هدایت نود را بر عهده خواهد گرفت که این تیم در پایان نیم‌فصل اول رقابت‌های لیگ دسته اول با ۱۸ امتیاز از ۱۷ مسابقه در رتبه دوازدهم جدول رده‌بندی قرار گرفته است.

با توافق اولیه بین نظرمحمدی و نود، پیش‌بینی می‌شود این باشگاه تا ۲۴ ساعت آینده مربی جدید خود را معرفی کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
12اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار