
به گزارش "ورزش سه"، دیدار فولاد و چادرملو اردکان روز گذشته در شرایطی با تساوی بدون گل به پایان رسید که سیدرضا مهدوی، داور مسابقه، دو مرتبه برای هر دو تیم خطای پنالتی اعلام کرد که هر بار و پس از بازبینی صحنه توسط VAR، نظر خود را عوض کرد.
با این حال، کادرفنی دو تیم واکنشهای متفاوتی به تصمیمات داور بازی داشتند. محمدسعید اخباری با بیان اینکه مهدوی یکی از بهترین قضاوتهایش را داشت، گفت تا زمانیکه فناوری کمک داور ویدیویی در کنار زمین وجود دارد، اعتراض به تصمیمات داور مسابقه بیمعنی است.
در سوی مقابل، حمید مطهری اعتراض شدیدی نسبت به داور بازی داشت و مدعی بود که داور نباید پنالتی اعلام شده به روی ابوالفضل زادهعطار را رد میکرد.
اکنون نیز باشگاه چادرملو اردکان تصاویری را از دقیقه 69 بازی منتشر کرده است، جایی که پوریا سرآبادانی با خطا به روی رضا جبیره، مانع از شکلگیری یک ضدحمله به سود شاگردان اخباری شده است.

در واقع چادرملو اردکان با بیان اینکه به تصمیمات داوری احترام میگذارد اما اعلام کرده است که سرآبادانی در این دقیقه میبایست با دریافت کارت زرد دوم، از زمین مسابقه اخراج میشده است.

به هر شکل این دیدار در شرایطی بدون گل به پایان رسید که هر دو تیم فرصتهای خوبی برای گلزنی داشتند.