کد: 223918502 بهمن 1404 ساعت 16:1833.6K بازدید

تهدید جدی آلمان: جام جهانی تحریم می‌شود!

برخی سیاستمداران آلمان تهدید کرده‌اند که تیم ملی فوتبال این کشور ممکن است جام جهانی ۲۰۲۶ را تحریم کند.
تهدید جدی آلمان: جام جهانی تحریم می‌شود!

به گزارش "ورزش سه"، پنج ماه مانده به آغاز جام جهانی ۲۰۲۶، فیفا با نگرانی چشم‌انتظار چالشی غیرمنتظره است؛ چالشی که در قالب تهدیدهای رو‌به‌افزایش برای تحریم این رقابت‌ها که قرار است در ایالات متحده آمریکا، کانادا و مکزیک برگزار شود، بروز کرده است.

این بحران در شرایطی شکل گرفته که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بر قصد خود برای الحاق جزیرهٔ گرینلندِ متعلق به دانمارک به ایالات متحده اصرار دارد. این ایده که با عنوان مسئلهٔ «امنیت ملی» مطرح شده، زنگ خطر را در اروپا به صدا درآورده و خشم دانمارک، اتحادیهٔ اروپا و سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) را برانگیخته است.

واکنش آلمان از سوی یورگن هاردت، عضو حزب دموکرات مسیحی و از متحدان نزدیک فریدریش مرتز، صدراعظم این کشور، مطرح شد. این سیاستمدار در گفت‌وگویی با روزنامهٔ بیلد به اقدامی اشاره کرد که می‌تواند فیفا را در موقعیتی بسیار دشوار قرار دهد و گفت:«لغو این رقابت‌ها تنها به‌عنوان آخرین راه‌حل برای واداشتن رئیس‌جمهور ترامپ به تجدیدنظر در مسئلهٔ گرینلند قابل بررسی خواهد بود.»

هاردت همچنان به یافتن راه‌حلی دیپلماتیک امیدوار است، اما فشار نمادین تحریم را نیز منتفی نمی‌داند. آلمان که چهار بار قهرمان جهان شده است (۱۹۵۴، ۱۹۷۴، ۱۹۹۰ و ۲۰۱۴)، یکی از مهم‌ترین تیم‌های ملی فوتبال در جهان به‌ شمار می‌رود و نقش کلیدی در موفقیت ورزشی و اقتصادی این تورنمنت دارد. غیبت این تیم می‌تواند زیانی چند میلیون دلاری برای فیفا و کشورهای میزبان به همراه داشته باشد.

با این حال، این مناقشه بسیار فراتر از فوتبال است. دولت ترامپ در واکنش به مخالفت با طرح گرینلند، تعرفه‌های گمرکی ۱۰ درصدی علیه هشت کشور اروپایی از جمله آلمان، فرانسه و دانمارک اعمال کرده است؛ اقدامی که به تشدید تنش‌های دیپلماتیک که هر روز ابعاد تازه‌تری می‌یابد، دامن زده است.

2286318

به این وضعیت، شرایط داخلی ایالات متحده نیز افزوده می‌شود؛ فضایی که با یورش‌ها علیه مهاجران، اعتراضات خیابانی و دولتی درگیر یک منازعهٔ بین‌المللی توصیف می‌شود. با این وجود، این کشور همچنان در حال آماده‌سازی خود برای میزبانی بزرگ‌ترین جشن فوتبال جهان در تابستان پیش رو است.

در حال حاضر، تصمیم‌گیری نهایی در دستان سیاستمداران قرار دارد. اما اگر برلین تهدید خود را عملی کند، جام جهانی ۲۰۲۶ ممکن است پیش از آغاز، یکی از غول‌های خود را از دست بدهد.

در میان افرادی که وارد این بحث شده‌اند، نام پیرس مورگان، مجری و روزنامه‌نگار سرشناس بریتانیایی و دوست نزدیک رئیس‌جمهور آمریکا، نیز به چشم می‌خورد.

تا این لحظه، همه‌چیز در حد گمانه‌زنی باقی مانده است، اما تحقق چنین سناریویی می‌تواند اتفاقی بسیار بزرگ برای فیفا رقم بزند؛ نهادی که در صورت تبدیل شدن این تهدیدها از حرف به عمل، با معضلی عظیم روبه‌رو خواهد شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
25اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار