
به گزارش ورزش سه، سپاهان در ابتدای نیمه دوم بازی با پرسپولیس یک تغییر در خط حمله تیمش ایجاد کرد و مجید علیاری جانشین انزو کریولی مهاجم فیزیکی و تنومند این تیم شد، علیاری زوج کاوه رضایی در ادامه مسابقه خواهد بود.
نکته عجیب این تعویض در حالی بود که با توجه به بارش شدید برف و شرایط چمن سپیدپوش شده مسابقه بازیکنان با قدرتسرزنی پتانسیل بالایی خواهند داشت اما نویدکیا سرزنترین بازیکن تیمش را بیرون کشید.
به این ترتیب علیاری یک نیمه فرصت خواهد داشت تا دوباره مقابل پرسپولیس گلزنی کند و اولین گل احتمالی او با پیراهن سپاهان در مهمترین بازی این تیم ثبت شود و برای انجام این کار با توجه به شرایط مسابقه کارسختی خواهد داشت.
سپاهان در حال حاضر با گلی که اورونوف به ثمر رساند یک بر صفر از سرخپوشان عقب افتاده است و علیاری و همتیمی هایش کارسختی در ادامه مسابقه خواهند داشت.