کد: 223947403 بهمن 1404 ساعت 22:0047.1K بازدید

دل‌ربایی سرگیف از قرمزها با گل و مهندسی!

مهاجم ازبک پرسپولیس نمایش درخشانی در حضور یک نیمه‌ای مقابل سپاهان داشت.
دل‌ربایی سرگیف از قرمزها با گل و مهندسی!

به گزارش "ورزش سه"، پرسپولیس برخلاف ابتدای مسابقه، نیمه دوم کاملا متفاوت مقابل سپاهان داشت و توانست حملات پرشمار و خطرناکی ایجاد کند که ورود ایگور سرگیف به زمین هم کمک حال شاگردان اوسمار ویرا بود و عملکرد این بازیکن موجب شد تا تیمش روند هجومی بگیرد و به دو گل برسد.

ایگور سرگیف که یکی از انتقال‌های مهم نیم‌فصل فوتبال ایران را رقم زد، هفته گذشته هم از ابتدای نیمه دوم دیدار مقابل فجر شهید سپاسی شیراز به زمین رفت و انگیزه زیادی برای گلزنی داشت، اما شوت والی او در دقیقه 88 در آستانه ورود به دروازه به مدافع حریف خورد و به کرنر رفت ولی امروز توانست نخستین گل خود برای قرمزها را بزند.

ستاره ازبک پرسپولیس پس از اینکه یک شوت به سمت دروازه سپاهان زد و تبدیل به گل نشد، در دقیقه 72 به خواسته‌اش رسید و پاس نمایشی اوستون اورونوف را بدون مکث و با شوت فنی و پرقدرت از بالای دستان سید حسین حسینی عبور داد و تبدیل به گل دوم قرمزها کرد.

سرگیف با این گل تماشایی خیال پرسپولیسی‌ها را در اواسط نیمه دوم راحت کرد؛ هرچند در لحظات آخر کارت قرمز گرفت تا بازی آینده و فرصت گلزنی دوباره را از دست بدهد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
121اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار