کد: 225987506 بهمن 1404 ساعت 09:5021.5K بازدید

اعتراف ستاره سیتی: در یک قدمی لیورپول بودم

مارک گِهی تایید که تابستان گذشته در یک قدمی پیوستن به لیورپول قرار داشته است.
اعتراف ستاره سیتی: در یک قدمی لیورپول بودم

به گزارش "ورزش سه"، گِهی اعتراف کرد تابستان گذشته تا آستانه پیوستن به لیورپول پیش رفته بود اما به‌ جای قهر کردن پس از منتفی شدن این انتقال، در سلهرست پارک سرش را پایین انداخت و هرگز ایمانش را از دست نداد که بالاخره فرصت حضور در سطح اول فوتبال به سراغش خواهد آمد.

این اتفاق سرانجام هفته گذشته رخ داد و او با انتقالی ۲۰ میلیون پوندی به رقیب لیورپول پیوست و گِهی از مسیری که طی شده است، کاملاً رضایت دارد. وقتی از او پرسیده شد تا چه اندازه به امضای قرارداد با لیورپول نزدیک شده بود، گفت: «خیلی نزدیک. تقریباً معاینات پزشکی انجام شده بود و بعد در آخرین لحظه همه چیز منتفی شد. پس واقعاً خیلی نزدیک بود!

اما همچنان حالم خوب بود. ذهنیت من همیشه این است که: به بعدی فکر کن. این‌که هر چه قرار است بشود، می‌شود. خدا برای من برنامه دارد. فقط به مرحله بعدی برو و روی کاری که می‌توانی برای پالاس انجام بده تمرکز کن.»

در حالی که الکساندر ایساک برای تحمیل انتقالش به آنفیلد در تابستان دست به اعتصاب در نیوکسل زد، این بازیکن ۲۵ ساله می‌گوید حتی به ذهنش هم خطور نکرد که وقتی انتقال خودش لغو شد، به گزینه‌های تند و جنجالی فکر کند. او توضیح داد: «اگر به شکلی خاص رفتار می‌کردم، بی‌احترامی به پالاس بود چون آن باشگاه همه چیز را به من داده است.

2330997

پس کمترین کاری که می‌توانم انجام بدهم این است که هر روز سر کار حاضر شوم، سکوت کنم و سرم را پایین بیندازم. این مهم‌ترین چیز است. این‌طور نیست که من همه چیزم را به این باشگاه داده باشم. آنها همه چیزشان را به من داده‌اند. به من فرصت بازی داده‌اند و چه وقتی اوضاع خوب بوده و چه وقتی بد بوده است، از ما حمایت کرده‌اند.»

گِهی در اولین بازی‌اش در جریان پیروزی ۰-۲ خانگی روز شنبه مقابل وولوز قعرنشین نمایشی تاثیرگذار داشت. این مدافع میانی معتقد است که در باشگاه کاملاً مناسبی برای ادامه مسیر حرفه‌ای‌اش قرار گرفته است. او اضافه کرد: «احساس می‌کنم این ماجرا تا ابد طول کشیده بود. اما واقعاً خوشحالم که این انتقال بالاخره نهایی شد.

خیلی مطمئن هستم که اینجا جایی است که می‌توانم پیشرفت کنم و به‌ عنوان یک بازیکن رشد داشته باشم. از گفتگوها و صحبت با برخی بازیکنان اینجا چنین حسی گرفتم که این همان جایی است که می‌توانم بهتر شوم و تا حد امکان کمک کنم. گاهی سخت است، چون دوره ژانویه مقطع دشواری برای ورود است. همان‌طور که گفتم، وسط فصل هستیم.

فصل در جریان است و این کار را سخت می‌کند. اما خوشحالم که این موضوع تمام شد. خوشحالم که به این باشگاه فوتبال فوق‌العاده پیوسته‌ام و همه استقبال بسیار گرمی از من داشتند.»

منبع خبرthesun
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
14اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار