
به گزارش “ورزش سه”، پرسپوليس بعد از پیروزی ارزشمند هفته گذشته برابر سپاهان اکنون مقابل فولاد در اهواز قرار خواهد گرفت.
در این بازی سرخها ایگور سرگیف را به دلیل محرومیت در اختیار نخواهند داشت و نگاه ویژه اوسمار ویهرا به علی علیپور خواهد بود تا بهترین گلزن این فصل تیمش، آنها را به کسب سه امتیاز نزدیک کند.
علی علیپور اکنون با ۵ گل زده برترین گلزن این فصل سرخها محسوب میشود و اوسمار ویهرا چشم به گلزنی او در این جدال حساس دوخته تا جشن کسب سه امتیاز تیمش را برابر شاگردان حمید مطهری تکمیل کند.
علیپور سابقه درخشانی در جدال با فولاد خوزستان دارد و باید دید قادر خواهد بود در اهواز خود را با گل ششم این فصل برساند و تیمش را نیز برای تثبیت جایگاه صدرنشینی کمک کند یا خیر. مهاجم ملیپوش پرسپوليس طی دیدارهای اخیر علیرغم حضوری تاثیرگذار در خط هجومی با بدشانسی بزرگی مواجه شده و پرچمهای آفساید و البته تیرک دروازه رقبا، او را از ثبت گل محروم کرده بود.
با این حال هواداران پرسپوليس امیدوار هستند او با پایان این طلسم، روند گلزنیهایش را تا پایان فصل تسریع ببخشد. اتفاقی که پیش از این نیز نشان داده بود و بعد از مدتی ناکامی در ثبت گل، با اولین گل خود روند آن را تداوم بخشیده بود. اتفاقی که باید دید برابر حامد لک شکل خواهد گرفت یا خیر.