کد: 227141613 بهمن 1404 ساعت 17:304.5K بازدید

خاطرات خوب من با ملوان زنده است

تارتار: باید ببریم، و دیگر هیچ!

مهدی تارتار میگوید تیمش برای پیروزی مقتبل ملوان بازی خواهد کرد.
تارتار: باید ببریم، و دیگر هیچ!

به گزارش “ورزش سه”، مهدی تارتار در نشست خبری پیش از بازی با ملوان حضور یافت و در صحبتهایش با اشاره به حساسیت این مسابقه گفت که در صورت پیروزی مقابل ملوان می‌توانند با چهار تیم بالای جدول رقابت کنند.

او صحبتهای خود را به این شکل آغاز کرد: به تیم ریشه‌دار ملوان و کادرفنی و بازیکنان این تیم خوشامد میگویم. امیدوارم میزبان خوبی برای آنها باشم. یک بازی بسیار مهم است و نباید بازی خانگی خود را از دست بدهیم. ملوان جزو تیمهای خوب این فصل است و در بازیهای بیرون خانه به خصوص نتایج خوبی گرفته است. باید مراقب باشیم و غافلگیر نشویم.

وی افزود: ما اگر میخواهیم در بالای جدول و با چهار تیم بزرگ لیگ رقابت کنیم، باید ببریم. من با بچه‌ها صحبت کردم، انصافا بچه‌ها تمرینات بسیار خوبی انجام دادند و انگیزه زیادی دارند و آماده هستند. امیدوارم نتیجه خوبی بگیریم.  

تارتار در مورد تقابل با ملوان و حساسیت این بازی توضیح داد: من یک سال بسیار خوب در انزلی داشتم. همیشه وقتی با ملوان بازی داریم خاطرات خوب ما زنده می‌شود و خیلی مواقع دوست ندارم مقابل ملوان قرار بگیرم چون تیم قابل احترام است. اما این بازی همیشه جذاب است چون هم ملوان فوتبال بازی می‌کند و هم ما و معمولا گل داشته. امیدوارم ضمن احترام به تیم ملوان، بازی به سود ما تمام شود.

سرمربی گل‌گهر ادامه داد: دو بازیکن جزئی مصدوم هستند و اریک بایناما و محمدرضا عباسی احتمالا نخواهند رسید.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
11اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار