کد: 227147113 بهمن 1404 ساعت 18:551.3K بازدید

اینفانتینو: محرومیت روسیه دستاوردی نداشت!

جانی اینفانتینو، رئیس فیفا، درباره بازگشت روسیه به رقابت‌های فوتبال اروپا صحبت کرده است.
اینفانتینو: محرومیت روسیه دستاوردی نداشت!

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه‌های روسی و تیم ملی این کشور از فوریه ۲۰۲۲ و پس از جنگ روسیه و اوکراین، از حضور در مسابقات فیفا و یوفا تعلیق شده‌اند.

اینفانتینو سال گذشته در ماه آوریل گفته بود که به بازگشت روسیه امیدوار است و این هفته بار دیگر همان دیدگاه را تکرار کرده؛ آن هم در حالی که خود را برای فراهم کردن زمینه بازگشت این کشور به رقابت‌های اروپایی آماده می‌کند.

او در پاسخ به این سؤال که آیا احتمال لغو این محرومیت وجود دارد، گفت:«ما قطعاً باید این کار را انجام دهیم، بدون شک.
چون این محرومیت هیچ دستاوردی نداشته و فقط باعث ایجاد ناامیدی و نفرت بیشتر شده است. اینکه دختران و پسران روس بتوانند در دیگر نقاط اروپا فوتبال بازی کنند، می‌تواند کمک‌کننده باشد.»

قرار است اواخر همین ماه جلسه کمیته اجرایی یوفا برگزار شود؛ نهادی که اختیار نظارت و تصمیم‌گیری درباره بازگشت روسیه به رقابت‌ها را در اختیار دارد.

یوفا پیش‌تر در سال ۲۰۲۳ تلاش کرده بود روسیه را به مسابقات زیر ۱۷ ساله‌ها بازگرداند، اما با واکنش منفی و اعتراض هواداران روبه‌رو شد و در نهایت این تصمیم را لغو کرد.

بازگرداندن روسیه به رقابت‌های اروپایی تصمیمی بسیار جنجالی خواهد بود، اما اینفانتینو برای ایجاد چنین تغییری در جلسه این ماه به حمایت سایر اعضا نیاز دارد؛ تغییری که پیامدهای جدی و گسترده‌ای برای تعداد زیادی از تیم‌ها به همراه خواهد داشت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار