کد: 227250418 بهمن 1404 ساعت 17:177.7K بازدید

امیدواری آبی‌ها به پنجره تابستانی سال بعد:

کوشکی و آسانی در اولویت لیست تمدید استقلال

علی تاجرنیا اعلام کرد که این باشگاه قصد تمدید با ستاره‌های تاثیرگذار فصل جاری هستند.
کوشکی و آسانی در اولویت لیست تمدید استقلال

به گزارش ورزش سه، بسته ماندن پنجره نقل‌وانتقالات زمستانی استقلال باعث شد تا آبی‌پوشان پایتخت برخلاف رقبای مدعی خود، بدون تغییر در اسکواد وارد نیم‌فصل دوم شوند. با این حال، مدیران باشگاه از همین حالا برنامه‌ریزی برای فصل آینده و حفظ شاکله اصلی تیم را کلید زده‌اند تا عقب‌ماندگی زمستان را جبران کنند، البته این در حالی است که آنها موفق شوند از محرومیت خارج شوند و پنجره تابستانی در دسترس مدیریت این تیم قرار بگیرد، اما با این حال تمدید بازیکنان فعلی می‌تواند تا حدودی خیال آنها را برای فصل آینده راحت کند.

علی تاجرنیا با ابراز امیدواری نسبت به باز شدن پنجره در پیش‌فصل جدید، بر لزوم حفظ مهره‌های فعلی تاکید کرد. او در این باره گفت: «ما در سه جام مدعی هستیم و باید به‌گونه‌ای حرکت کنیم که تیم درگیر حاشیه و اختلاف نشود. تیم فعلی بسیار قوی است، اما برای فصل آینده قطعاً تقویت خواهد شد. در تلاش هستیم تا پیش از پایان فصل، قرارداد بازیکنان کلیدی را تمدید کنیم.»

در میان ستاره‌هایی که مدیریت قصد حفظ آن‌ها را دارد، نام علیرضا کوشکی و یاسر آسانی در صدر لیست قرار دارد. این دو بازیکن که نقش پررنگی در تفکرات فنی تیم دارند، جزو اولویت‌های اصلی باشگاه برای تمدید قرارداد پیش از اتمام فصل جاری محسوب می‌شوند تا خیال هواداران از بابت ماندگاری مهره‌های تاثیرگذار راحت شود، وینگر راست و چپ استقلال علاوه برتاثیرگذاری که روند هجومی این تیم دارند با توجه به کیفیت فنی آسانی و شرایط سنی کوشکی تمدید این دو بازیکن را در اولویت قرار داده است.

البته با توجه به بند فسخ قرارداد ۵۰۰ هزاردلاری آسانی استقلال ابتدا باید تکلیف این بازیکن را مشخص کند و با شرایط جدید این ستاره آلبانیایی را در تیمش نگه‌دارد و با اصلاح بندی که در قرارداد او گنجانده شده آینده‌اش را در استقلال تضمین کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
45اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار