کد: 234352623 بهمن 1404 ساعت 12:5891 بازدید

رکورد در کلیولند؛ ۹ شوت و یک نیمه فرازمینی:

ویمبانیاما و فاکس، قصر استفن کری را ویران کردند

در شب درخشش تاریخی سم مریل و اولین بازی خانگی جیمز هاردن، کلیولند و سن‌آنتونیو با پیروزی‌های مقتدرانه به استقبال تعطیلات آل‌استار رفتند.
ویمبانیاما و فاکس، قصر استفن کری را ویران کردند

به گزارش ورزش سه، هواداران برای دیدن اولین بازی خانگی جیمز هاردن با پیراهن «عنابی و طلایی» صف کشیده بودند، اما در کمال تعجب، این یک بازیکن ذخیره بود که تمام نگاه‌ها را به خود دوخت و با نمایشی بی‌نقص، سالن را به مرز انفجار رساند. از سوی دیگر، در سان‌فرانسیسکو، تقابل نوستالژیک گلدن استیت وریرز و سن‌آنتونیو اسپرز، بوی تغییر نسل می‌داد. اسپرز که سال‌ها در حسرت پلی‌آف بود، حالا با تکیه بر اعجوبه فرانسوی خود و اضافه شدن مهره‌های باتجربه، به کابوس مدعیان تبدیل شده است. این بازی‌ها نه تنها قدرت هجومی تیم‌های برتر را نشان داد، بلکه ثابت کرد که برای رسیدن به قله، داشتن یک فوق‌ستاره کافی نیست و آمادگی ذهنی کل تیم در لحظات بحرانی، تفاوت‌ها را رقم می‌زند. حالا لیگ با این قاب‌های ماندگار به استراحت می‌رود تا برای نبردهای سرنوشت‌ساز نیم‌فصل دوم مهیا شود.

‏کلیولند کاوالیرز ۱۳۸ - ۱۱۳ واشینگتن ویزاردز
‏آتش‌بازی سم مریل در شبِ رونمایی از هاردن

در کلیولند، همه چیز برای جشن اولین بازی خانگی جیمز هاردن مهیا بود. آقای ریش که به تازگی از کلیپرز راهی اوهایو شده، با ۱۳ امتیاز و ۱۱ پاس گل، دومین دبل‌دبل خود را ثبت کرد. اما ستاره غیرمنتظره میدان، سم مریل بود که با کسب ۳۲ امتیاز (بهترین رکورد دوران حرفه‌ای)، تمام معادلات را برهم زد. مریل در نیمه اول ۹ شوت زد و هر ۹ شوت او (شامل ۷ سه‌امتیازی) وارد سبد شد تا یک رکورد تاریخی در فرانچایز کلیولند ثبت کند.

داناوان میچل نیز با ۳۰ امتیاز، بیست و هشتمین بازی ۳۰ امتیازی فصل خود را پشت سر گذاشت تا کلیولند برای پانزدهمین بار پیاپی (از سال ۲۰۲۲) واشینگتن را شکست دهد. کاوالیرز که در این بازی حتی یک ثانیه هم از حریف عقب نیفتاد، حالا با ۵ برد متوالی و ۱۰ پیروزی از ۱۱ بازی اخیر، به یکی از ترسناک‌ترین تیم‌های شرق تبدیل شده است. واشینگتن علی‌رغم تلاش کی‌شاون جورج، حریف دقت ۵۸ درصدی کلیولند در شوت‌زنی نشد.

2426579

‏سن‌آنتونیو اسپرز ۱۲۶ - ۱۱۳ گلدن استیت وریرز
‏ ویمبانیاما و فاکس مهارناپذیرند!

در حساس‌ترین بازی غرب، سن‌آنتونیو اسپرز موفق شد با نتیجه ۱۲۶ بر ۱۱۳ گلدن استیت وریرز را در خانه‌اش شکست دهد و با ششمین برد پیاپی به تعطیلات برود. دی‌آرون فاکس با ۲۷ امتیاز و ویکتور ویمبانیاما با ۲۶ امتیاز، موتور محرک اسپرز بودند. ویمبی که شب قبل ۴۰ امتیاز به لکرز زده بود، در این بازی هم با یک دانک آل‌یوپ، یک بلاک شات و یک سه‌امتیازی در کمتر از یک دقیقه، در کوارتر چهارم کار وریرز را تمام کرد.

گلدن استیت که همچنان از غیبت استف کری (مصدومیت زانو) رنج می‌برد، علی‌رغم درخشش دریماند گرین (۱۷ امتیاز، ۱۲ ریباند و ۸ اسیست) نتوانست برتری ۱۶ امتیازی خود در کوارتر سوم را حفظ کند. اسپرز با یک ران ۲۴-۸ بازی را در پایان کوارتر سوم مساوی کرد و در کوارتر چهارم کاملاً بر بازی مسلط شد. سن‌آنتونیو با این برد، با رکورد ۳۸-۱۶ به عنوان تیم دوم کنفرانس غرب راهی تعطیلات شد تا نشان دهد مدعی جدی قهرمانی است.

2426580
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار