کد: 234491529 بهمن 1404 ساعت 11:3074.4K بازدید

به دنبال توجیه‌ چیزی‌‌ توجیه ناپذیر

همان مورینیوی‌ همیشگی: او را به رئال راه ندهید

مورینیو‌ پس از بازی‌ جنجالی شب‌ گذشته حرف هایی زد که دل مادریدیستاها را به درد آورد.
همان مورینیوی‌ همیشگی: او را به رئال راه ندهید

به گزارش "ورزش سه"، وینیسیوس جونیور با گلی خارق‌العاده دیدار بنفیکا برابر رئال مادرید را به سود تیمش رقم زد. این ستاره برزیلی که تحت هدایت آلوارو آربلوا کاملاً برای این مأموریت آماده شده بود، چهارمین گلش را در سه مسابقه به ثمر رساند و بار تیم را بر دوش کشید. در شرایطی که کیلیان امباپه دقت همیشگی را نداشت، این وینگر با خلق گلی تماشایی گره بازی را در دالوژ گشود و نمایشی درخشان را کامل کرد که در حد آن عملکردهایی بود که او را به یکی از بهترین بازیکنان جهان تبدیل کرد.

در رئال مادریدی منظم، مستحکم، متعهد و قادر به آموختن درس‌های مرحله گروهی لیگ قهرمانان، وینیسیوس جونیور نقطه اوج یک نمایش تیمی قابل توجه را رقم زد. تنها یک دقیقه بعد، این ستاره آمریکای جنوبی مجبور شد توهین نژادپرستانه از سوی جانلوکا پرستیانی، بازیکن بنفیکا، را تحمل کند.

واکنش فوری بود، تصویری شرم‌آور که به عنوان لکه‌ای بزرگ در کارنامه پرستیانی باقی خواهد ماند. وینیسیوس جونیور به داور اعلام کرد که حریف او را «میمون» خطاب کرده است، موضوعی که دوربین‌های تلویزیونی نیز ثبت کردند. این بازیکن آرژانتینی پیش از بر زبان آوردن این توهین دهانش را با پیراهنش پوشاند، بنابراین تنها نزدیک‌ترین افراد به این صحنه (مانند وینیسیوس جونیور یا کیلیان امباپه) آن را شنیدند. در ساعات بعد، پرستیانی تأکید کرد که چنین عبارتی را به کار نبرده است، روایتی که باشگاه بنفیکا نیز از آن دفاع می‌کند.

2428615

او گفت: «وینیسیوس برداشت نادرستی از آنچه به او گفتم داشت... متأسفم که بازیکنان رئال مادرید من را تهدید کردند.» بنفیکا هم اصرار دارد هیچ مدرکی برای تأیید توهین نژادپرستانه وجود ندارد. دنیای فوتبال در حمایت از وینیسیوس موضع گرفت؛ ابتدا فدراسیون برزیل و سپس چهره‌های مهم رسانه‌ای مانند تیری آنری، اسطوره فرانسوی و چهره سرشناس به عنوان کارشناس ورزشی در بریتانیا.

این بازیکن برزیلی به سمت نیمکت رفت و مسابقه متوقف شد. همان‌طور که خود آلوارو آربلوا و هم‌تیمی‌هایی چون اورلین شوامنی فاش کردند، وینیسیوس در مقطعی به ادامه ندادن بازی فکر کرد. در نهایت، بازیکنان رئال مادرید به زمین بازگشتند و دقایق باقی‌مانده را زیر باران اشیا، سوت‌ها و توهین‌ها علیه وینیسیوس جونیور به پایان رساندند که یک بطری هم به سویش پرتاب شد و به بازویش برخورد کرد.

رفتار تهاجمی امباپه که خشمگین‌تر از هر زمان دیگری در طول دوران حرفه‌ای‌ فوتبالش به نظر می‌رسید، توجه زیادی را جلب کرد. دوربین‌های مووی استار پلاس نشان دادند که امباپه خطاب به پرستیانی گفت: «تو یک نژادپرست لعنتی هستی، تو یک نژادپرست لعنتی هستی.» پس از مسابقه، امباپه با لحنی تند علیه پرستیانی صحبت کرد و روایتش را ارائه داد.

او گفت: «پرستیانی پنج بار وینیسیوس جونیور را میمون خطاب کرد. نمی‌توانیم بپذیریم بازیکنی که در بالاترین رقابت اروپا بازی می‌کند چنین رفتاری داشته باشد... این پسر شایسته بازی در لیگ قهرمانان نیست، اما باید دید چه رخ خواهد داد. بگذارید یوفا که همیشه تلاش می‌کند اقداماتی انجام دهد، به این موضوع رسیدگی کند. اکنون پرونده‌ای جدی دارد و امیدوارم کاری انجام دهد.»

2428625

شوامنی نیز در همین راستا گفت: «وینیسیوس به ما گفته پرستیانی در حالی که پیراهنش را روی دهانش گرفته بود، او را میمون خطاب کرده است. سپس پرستیانی گفت که چنین حرفی نزده است. با وینیسیوس صحبت کردیم تا بازی را به پایان برسانیم. این اتفاق نباید رخ دهد.» فدریکو والورده هم اضافه کرد: «طبق گفته هم‌تیمی‌ها، حرف زشتی به او زده است. تأسف‌بار است. اگر برای گفتن چیزی دهانت را می‌پوشانی، یعنی آن چیز درست نیست. پرستیانی برخلاف تمام آن چیزی عمل می‌کند که ما برایش تلاش می‌کنیم.»

با این حال، مورینیو تلاش کرد از آنچه قابل دفاع نیست دفاع کند. در پاسخ به پرسشی درباره این اتفاق، مورینیو موضع روشنی نگرفت. او گفت: «با هر دو صحبت کرده‌ام، وینیسیوس یک چیز می‌گوید و پرستیانی چیز دیگر. نمی‌خواهم تند بروم و نمی‌خواهم بگویم صددرصد فقط طرف پرستیانی هستم اما نمی‌توانم سفید باشم و بگویم آنچه وینیسیوس به من گفته حقیقت است. نمی‌توانم، نمی‌دانم؛ فقط می‌دانم تا پیش از گل، مسابقه بزرگی بود.

اظهارات مورینیو با استقبال خوبی از سوی مادریدیستاها و دیگر هواداران فوتبال مواجه نشد. واکنش‌ها در فضای مجازی با انتقادات زیادی همراه بود. یکی از کاربران با اشاره به اظهارات مورینیو نوشت: «ببین چه کسی صحبت می‌کند.»

کاربر دیگری اضافه کرد: «ژوزه مورینیو از بین همه آدم‌ها از شادی گل وینی شکایت می‌کند؟ همین فرد در اولدترافورد تا پرچم کرنر دوید و بعد از گل تساوی دقایق پایانی پورتو مقابل منچستریونایتد مقابل هواداران یونایتد روی زانو سر خورد. حالا شادی گل مشکل شده؟ واقعاً افت کرده است.»

هوادار دیگری نوشت: «ساکت باش مرد. مشکل شادی گل چیست؟»

2428575

دیگری اظهار داشت: «مورینیو، از تو ناامید شدم. سرزنش قربانی، واقعاً؟»

کاربری مدعی شد: «وینیسیوس حق دارد هر طور که می‌خواهد جشن بگیرد. یک گل افسانه‌ای در مرحله حذفی... طبیعی است که به سبک خودش جشن بگیرد. نژادپرستی از هیچ بازیکنی قابل قبول نیست و هر کس چنین رفتاری داشته باشد فقط نماینده خودش است… بنفیکا بزرگ‌تر از رفتار یک فرد است. ما به مورینیو احترام می‌گذاریم اما وقتی پای بازیکن رئال مادرید در میان باشد؟ پاسخ در زمین داده می‌شود… و وقتی رئال آسیب می‌بیند، پاسخ فوتبالی می‌دهد نه با کلمات.»

هواداری هم با اشاره به شایعات چند روز اخیر نوشت: «می‌توان با اطمینان گفت مورینیو هرگز دوباره سرمربی رئال مادرید نخواهد شد.»

آنچه واقعاً نگران‌کننده بود، زمانی رخ داد که او استدلال کرد وینیسیوس با رقصیدن پس از گل، تماشاگران را تحریک کرده است. او گفت: «این اتفاق در ورزشگاه‌های زیادی رخ می‌دهد... به وینیسیوس گفتم: چرا اینطور جشن می‌گیری؟ چرا مثل دی استفانو یا پله جشن نمی‌گیری؟ همیشه همین اتفاق می‌افتد. تنها چیزی که نمی‌فهمم همین است. او در یک مسابقه بزرگ گلی فضایی به ثمر رساند.»

وینیسیوس جونیور در شبکه‌های اجتماعی‌اش پایان‌بخش این ماجرا بود. او نوشت: «نژادپرستان، بیش از هر چیز، بزدل هستند. به همین دلیل نیاز دارند دهان‌شان را با پیراهن بپوشانند. به خاطر شادی پس از گل کارت زرد گرفتم. در سوی دیگر، یک پروتکل ضدنژادپرستی اجرا شد که هیچ فایده‌ای نداشت.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
52اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار