کد: 234493829 بهمن 1404 ساعت 13:4816.4K بازدید

احتمالا حرکات خودت را فراموش کردی

حمله به مورینیو در حمایت از وینی: ریاکار نباش!

جیمی کاراگر با انتقاد تند از مورینیو می‌گوید آقای خاص که به شادی گلهای خاص خود مشهور است نمی‌تواند از وینیسیوس به خاطر شادی بعد از گل خرده بگیرد.
حمله به مورینیو در حمایت از وینی: ریاکار نباش!

‏به گزارش ورزش سه، جیمی کاراگر، مدافع اسبق لیورپول در واکنشی جنجالی به انتقاد از ژوزه مورینیو پرداخت. علت این حمله کاراگر، اظهارات مورینیو درباره رفتار وینیسیوس جونیور در جریان نبرد بنفیکا و رئال مادرید در لیگ قهرمانان اروپا است.

‏رئال مادرید در بازی رفت مرحله پلی‌اف صعود به یک‌هشتم نهایی، موفق شد با یک گل از سد بنفیکا در استادیوم دالوژ بگذرد تا با خیالی آسوده منتظر بازی برگشت هفته آینده در سانتیاگو برنابئو باشد.

‏پیروزی رئال مدیون نبوغ وینیسیوس جونیور بود. ستاره برزیلی با یک نفوذ تماشایی از سمت چپ و شلیکی مهارنشدنی به گوشه بالای دروازه، بنفیکا را در خانه‌اش شوکه کرد. اما تنش از لحظه شادی گل آغاز شد. وینی کنار پرچم کرنر رفت و با رقص مخصوص خود، به زعم هواداران میزبان، حرکتی تحریکی انجام داد. فرانسوا لستیه، قاضی فرانسوی میدان، بلافاصله با کارت زرد ستاره رئال را جریمه کرد.

2428676

‏تنش‌ها زمانی بالا گرفت که به نظر می‌رسید جیانلوکا پریستیانی، بازیکن بنفیکا، عباراتی نژادپرستانه علیه وینیسیوس به کار برده است. این موضوع باعث شد بازی طبق پروتکل‌های ضد نژادپرستی یوفا حدود ۱۰ دقیقه متوقف شود. در این میان، وینیسیوس حتی پیش از نشستن روی نیمکت، مکالمه کوتاهی هم با مورینیو داشت.

‏آقای خاص در پایان بازی در گفتگو با شبکه «مووی استار» با لحنی دوپهلو گفت: «من با هر دو طرف حرف زدم. نه حرف‌های پریستیانی را ۱۰۰ درصد باور می‌کنم و نه ادعاهای وینیسیوس را حقیقت مطلق می‌دانم.»

‏مورینیو اینطور ادامه داد: «وینیسیوس گلی زد که فقط خودش یا امباپه از پس آن برمی‌آیند. بعد از چنین گلی، او باید روی دوش هم‌تیمی‌هایش حمل می‌شد، نه اینکه با ۶۰ هزار هوادار در این استادیوم وارد جنگ و جدل شود.»

‏حمله کاراگر: مورینیو ریاکار نباش

‏این اظهارات مورینیو با واکنش تند جیمی کاراگر همراه شد. مدافع سابق لک‌لک‌ها گفت: «هر کسی حق دارد هر طور می‌خواهد شادی کند. شنیدن این حرف‌ها از زبان مورینیو که خودش بیش از هر مربی دیگری در تاریخ فوتبال مقابل رقبا شادی‌های افراطی انجام داده، اوج تناقض است.»

2428677

‏کاراگر با یادآوری گذشته مورینیو افزود: «آن دویدن معروفش در کنار خط طولی اولدترافورد بعد از گل کاستینیا به پورتو را یادتان هست؟ یا در فینال جام اتحادیه مقابل لیورپول که وقتی چلسی گل زد، او هواداران ما را به سکوت دعوت کرد؟ بارها دستش را پشت گوشش گذاشته تا صدای اعتراض رقیب را نشنود؛ پس حالا انتقاد از وینیسیوس ریاکاری است. او یک گل فوق‌العاده در لیگ قهرمانان زده و حق دارد هر طور دلش می‌خواهد خوشحالی کند.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
31اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار