کد: 234532501 اسفند 1404 ساعت 13:5112.5K بازدید

پی‌اس‌جی بالاخره به امباپه باج داد

باشگاه پاریسی ۴ میلیون از ۶ میلیون یوروی باقی‌مانده از بدهی خود به مهاجم سابقش را، در جریان دعوای حقوقی ۵۵ میلیون یورویی، پرداخت کرد.
پی‌اس‌جی بالاخره به امباپه باج داد

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه پاری‌سن‌ژرمن ۴ میلیون از ۶ میلیون یوروی بدهی خود به کیلیان امباپه را طبق حکم صادر شده توسط شورای حل اختلاف در ۱۲ دسامبر پرداخت کرد. 

دادگاه پیش از این حکم به پرداخت ۶۰.۹ میلیون یورو به این بازیکن سابق داده بود که تنها ۵۵ میلیون یورو از آن واریز شده بود؛ موضوعی که وکلای امباپه را مجبور کرد مأمور اجرای احکام را به دفتر باشگاه بفرستند.

2428031

طیق گزارش اکیپ، پی‌اس‌جی مایل است امباپه از بخشی از حکم دادگاه صرف‌نظر کند؛ حکمی که باشگاه را ملزم کرده بود محتوای آن را به مدت یک ماه در وبسایت رسمی خود منتشر کند. مذاکرات طرفین ادامه دارد و بعید نیست در صورت عدم واریز ۲ میلیون یوروی باقی‌مانده، پاری‌سن‌ژرمن بار دیگر با حکم توقیف اموال از سوی مأمور اجرا مواجه شود.

این نزاع حقوقی که از یک سال و نیم پیش با درخواست امباپه (بابت عدم دریافت ۵۵ میلیون یورو پاداش و حقوق فصل ۲۰۲۳/۲۴) آغاز شد، هنوز تا پایان فاصله زیادی دارد. باشگاه پاریسی ممکن است برای بازگرداندن این ۶۰ میلیون یورو به خزانه خود، درخواست تجدیدنظر ارائه دهد؛ هرچند شانس موفقیت آن‌ها بسیار کم است، زیرا هم سازمان لیگ فوتبال حرفه‌ای (LFP) و هم دادگاه‌های عمومی به نفع امباپه رأی داده‌اند و او نیز هیچ‌گونه میانجی‌گری را نمی‌پذیرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
30اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار