کد: 234623505 اسفند 1404 ساعت 10:0414.6K بازدید

گام اول فردین برای تصاحب دوبنده تیم ملی

فردین هدایتی امسال رقابت دشواری با امین میرزازاده برای تصاحب دوبنده سنگین وزن تیم ملی کشتی فرنگی خواهد داشت.
گام اول فردین برای تصاحب دوبنده تیم ملی

به گزارش "ورزش سه"، بعد از تیم ملی کشتی آزاد، به زودی فرنگی کاران هم با ترکیبی 9 نفره راهی مسابقات رنکینگ دار آلبانی خواهند شد. در این میان می توان فردین هدایتی را یکی از پرشانس ترین فرنگی کاران اعزامی دانست. این سنگین وزن مازندرانی که به واسطه حضور کشتی گیر آماده ای همچون امین میرزازاده سال گذشته نتوانست در مسابقات جهانی بزرگسالان حاضر شود، با اعتماد حسن رنگرز مدال طلای مسابقات امیدهای جهان و بازی های کشورهای اسلامی را از آن خود کرد.

فردین هدایتی در اولین گام از چرخه انتخابی تیم ملی کشتی فرنگی در سال 2026 به آلبانی اعزام می شود و اگر بتواند نتیجه خوبی بگیرد، قطعا حریف امین میرزازاده، قهرمان جهان در سال 2025 برای تصاحب دوبنده تیم ملی خواهد بود.

2430610

به نظر می رسد حسن رنگرز امسال نیز چالش شیرینی با دو فرنگی کار آماده در سنگین وزن خواهد داشت؛ کشتی گیرانی که هر کدام به مسابقات جهانی اعزام شوند، می توانند شانس اول قهرمانی در وزن 130 کیلوگرم باشند. 

البته اینطور که از تصاویر پیداست، فردین هدایتی و امین میرزازاده در تمرینات با تدبیر حسن رنگرز سرشاخ نمی شوند و به مرور فن با یکدیگر نمی پردازند. با این حال در گام اول باید دید فردین طی روزهای آینده چه نتیجه ای در آلبانی خواهد گرفت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار