کد: 234652406 اسفند 1404 ساعت 14:5512.9K بازدید

حکمی که برنامه مسابقات را دگرگون کرد

ادامه جام حذفی به 1405 موکول شد!

با توجه به برنامه‌ریزی سازمان لیگ، ادامه رقابت‌های جام حذفی در سال 1405 برگزار خواهد شد.پ
ادامه جام حذفی به 1405 موکول شد!

به گزارش "ورزش سه"، بعد از صدور حکم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال درباره بازی برگزار نشده شمس‌آذر و تراکتور در جام حذفی و رای به سه بر صفر شدن نتیجه این مسابقه به سود نماینده قزوین ، کمیته مسابقات تکلیف خود برای برنامه ریزی ادامه مسابقات را دانست.

رقابت های مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی در برنامه قبلی قرار بود هفته اول اسفند برگزار شود، اما طولانی شدن صدور حکم بازی شمس آذر و تراکتور باعث شد تا سازمان لیگ بازی های حذفی را به تعویق بیندازد.

با اینکه گفته می‌شد بازی های مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی در هفته آخر اسفندماه برگزار خواهد شد، اما این اتفاق رخ نخواهد داد. با توجه به این مسئله که کمیته مسابقات قصد داشت بازی های معوقه لیگ برتر را نیز در نیمه دوم اسفند برگزار کند، آنوقت در صورت برگزاری بازی های یک چهارم نهایی جام حذفی 5 تیم لیگ برتری که از حذفی کنار رفتند و معوقه هم ندارند، از 16 اسفند تا بعد از تعطیلات نوروز هیچ مسابقه ای در پیش نداشتند که منطقی در این برنامه ریزی وجود نداشت.

در چنین شرایطی سازمان لیگ تصمیم به برگزاری مسابقات معوقه و همچنین بازی های هفته بیست و پنجم لیگ برتر در نیمه دوم اسفند ماه گرفت و به این ترتیب ادامه مسابقات جام حذفی به سال 1405 موکول شده است.

به نظر می رسد با شرایط جدید مراحل پایانی جام حذفی به بعد از پایان لیگ برتر موکول شود؛ البته که شاید در برنامه ریزی جدید حداقل یک مرحله قبل از پایان لیگ برتر برگزار شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
25اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار