
به گزارش "ورزش سه"، مهدی ترابی ستاره تیم تراکتور که در بازیهای اخیر تیمش غایب بوده، امروز در آخرین تمرین پیش از بازی با گلگهر شرکت کرد تا به این ترتیب مشخص شود که امکان همراهی تیمش را خواهد داشت. نکته مهم اینکه مصدومیت او در بازی با السد رقم خورد و این بازیکن در دو دیدار برابر الغرافه و ملوان هم نتوانست تیمش را همراهی کند و حالا حضورش در زمین در هالهای از ابهام است.
نکته مهم اینکه بر اساس اعلام سرمربی تیم تراکتور، ترابی در تمرین اخیر تیم تراکتور شرکت نداشت و تنها امروز در بخشهایی از تمرین، قرمزهای تبریزی را همراهی کرد و به همین دلیل مشخص نیست که در ترکیب تیمش قرار بگیرد یا خیر. در این شرایط همچنان رجی لوژکیا گزینه اول حضور در ترکیب خواهد بود تا همراه با مهدی حسینی و مهدی هاشم نژاد مثلث مقابل هافبک دفاعی را تشکیل بدهند.
اما به هر حال حتی اگر مهدی ترابی در ترکیب اصلی تیم تراکتور هم قرار نگیرد، حضور او روی نیمکت یک نیروی ذخیره مهم را به محمد ربیعی خواهد داد. هرچند که اولویت و تصمیم اصلی او این است که در این دیدار بسیار مهم، ترابی از ابتدا تیمش را همراهی کند تا با حضور دو وینگر به دروازه گل گهر یورش ببرند.