
به گزارش "ورزش سه"، در قرعهکشی امروز یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان، آتالانتا حریف بایرن شد. مارینو در واکنش به این قرعه گفت: «آرسنال و بایرن هر دو بسیار قدرتمند بودند. آنها دو تیمی هستند که برای جنگیدن تا لحظه آخر جهت قهرمانی در لیگ قهرمانان ساخته شدهاند. ما تلاش میکنیم همان آتالانتای همیشگی باشیم و با اشتیاق، شجاعت و انگیزهای که هوادارانمان به ما میدهند، مقابل آنها صفآرایی کنیم.»

او ادامه داد: «این جادوی فوتبال است. گاهی برخی تیمها مقابل حریفانی خاص و در محیطهایی خاص، متحول میشوند. بایرن یک قدرت عظیم جهانی است و ما با افتخارِ نمایندگی از ایتالیا در لیگ قهرمانان با آنها روبرو خواهیم شد. ما از صرف ۱۲۰ درصد انرژی خود برای شکست بایرن دریغ نخواهیم کرد.»
مارینو در پایان افزود: «اگر آنها پیروز شوند، با آنها دست میدهیم و زندگی ادامه خواهد داشت. ما خوششانس هستیم که در سه جبهه (جام) حضور داریم. ما آتالانتا هستیم و برای ما، اخلاقِ کاری مهمترین اصل است.»