کد: 234878724 اسفند 1404 ساعت 11:5311.2K بازدید

با افتخار ایرانی هستم

نعمتی: جنایت حمله به مدرسه میناب فراموش نمی‌شود

مدافع ملی پوش فولاد خوزستان می‌گوید دلاوری مردم ایران تا سالها برای جهانیان بازگو خواهد شد.
نعمتی: جنایت حمله به مدرسه میناب فراموش نمی‌شود

به گزارش "ورزش سه"، بیشتر از دو هفته است که ایران و منطقه درگیری جنگی تحمیلی شده‌اند که یک طرف آن را آمریکا و رژیم صهیونیستی تشکیل می‌دهند. این مساله باعث شده تا در این مدت مسابقات فوتبال نیز به حالت تعلیق دربیاید و علاوه بر آن، برخی اظهار نظرهای دانلد ترامپ نیز حواشی عجیبی را متوجه حضور تیم ملی در جام جهانی کرده است.

در همین خصوص، علی نعمتی، بازیکن تیم ملی در واکنش به جنایات دشمن در جنگ تحمیلی اخیر در ماه مبارک رمضان گفت: «داغ فرزندان ایران در مدرسه شهر میناب را هرگز نمی توان فراموش کرد‌ ما نیز در این غم شریک هستیم و ملت ایران به خانواده های عزیزان از دست رفته همیشه فکر می کند و این جنایت بزرگ هرگز قابل فراموشی نیست.»

مدافع ملی‌پوش فولاد خوزستان در این باره تاکید کرد: «سالن ۱۲ هزار نفری آزادی یادآور تمامی خاطرات ورزشکاران در رشته های سالنی است. یقین دارم آن سالن مثل گذشته ساخته خواهد شد. افتخارات ایران و ایرانی در هر زمینه‌ای هرگز از بین نمی رود و پابرجاست. من با افتخار یک ایرانی هستم و دلاوری مردم ما برای جهانیان تا سالهای سال بازگو خواهد شد.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
77اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار