کد: 235392123 فروردين 1405 ساعت 11:5521.2K بازدید

هشدار مهم پپ: امروز نبریم، آرسنال قهرمان است!

پپ گواردیولا معتقد است که تیمش باید در تمامی دیدارهای باقی مانده تا پایان فصل به پیروزی برسد.
هشدار مهم پپ: امروز نبریم، آرسنال قهرمان است!

به گزارش "ورزش سه"، منچسترسیتی پس از شکست غیرمنتظره آرسنال در رقابت قهرمانی لیگ برتر روحیه گرفته است، اما گواردیولا هیچ توهمی درباره کار دشوار پیش‌ رو ندارد. با دو بازی کمتر و جدال مهم برابر آرسنال که هفته آینده در پیش است، سرمربی سیتی معتقد است که قبل از هر چیز باید تمرکز کامل بر سفر روز یکشنبه به زمین چلسی باشد. اهمیت این دیدار برای این تیم نمی‌تواند بیشتر از این باشد و گواردیولا بسیار صریح درباره پیامدهای نتیجه ضعیف در غرب لندن صحبت کرد.

با هشت بازی باقی‌ مانده، حاشیه خطا کاملاً از بین رفته است. سیتی اغلب به خاطر توانایی‌اش در رقم‌ زدن بردهای پیاپی بی‌امان در هفته‌های پایانی فصل ستایش شده و گواردیولا باور دارد که از اینجا تا ماه می هیچ چیز کمتر از یک رکورد صددرصد پیروزی برای حفظ عنوان کافی نخواهد بود.

2436008

گواردیولا به خبرنگاران گفت: «صحبت‌کردن درباره آرسنال؟ اگر در استمفوردبریج نبریم که جای آسانی برای نتیجه گرفتن نیست، شاید حتی لازم نباشد پیش از بازی با آرسنال نشست خبری برگزار کنیم چون همه‌ چیز تمام می‌شود. همه این را می‌دانند. شما می‌دانید، من می‌دانم، بازیکنان می‌دانند، همه می‌دانند. همه انگلیس می‌داند. خب، چند بازی مانده است؟ باید همه را ببری، همه را. حتی یک تساوی هم نه. فراموشش کنید.

هاله‌ قهرمانی باعث نمی‌شود احساس کنید که بردها خود به‌ خود به دست بیایند. برای بیشتر بازیکنان، نه حالا بلکه در گذشته نزدیک، موضوع این بوده است: خب، ما بارها این کار را انجام داده‌ایم، می‌توانیم دوباره انجامش دهیم. اما این چیزی نیست که یک فصل لیگ برتر را تعریف کند. فصل لیگ برتر ۱۱ ماه است و در این ۱۱ ماه بازی‌های زیادی بوده است که خوب بودیم اما آن‌قدر خوب نبودیم که ببریم. چون حالا ما هفتم یا هشتم لیگ نیستیم، دوم هستیم و می‌جنگیم. این فصل بدی نیست.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
77اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار