کد: 235439225 فروردين 1405 ساعت 10:305.4K بازدید

عواقب یک مصدومیت جنجالی: این نباید تکرار شود

رئیس فدراسیون والیبال ایتالیا تاکید کرد که پرونده‌ای مانند لاویا دیگر نباید تکرار شود.
عواقب یک مصدومیت جنجالی: این نباید تکرار شود

به گزارش "ورزش سه"، جوزپه مانفردی، رئیس فدراسیون والیبال ایتالیا (FIPAV)، در واکنش به حواشی مربوط به مصدومیت دانیله لاویا، دریافت‌کننده قدرتی تیم ملی، تأکید کرد که چنین اتفاقی نباید دوباره در والیبال این کشور رخ دهد. این مصدومیت که اندکی پیش از رقابت‌های مهم تیم ملی اتفاق افتاد، بازتاب گسترده‌ای در میان جامعه والیبال ایتالیا، به‌ویژه هواداران باشگاه ترنتینو، داشت.

مانفردی در گفت‌وگو با رسانه‌ها اعلام کرد که فدراسیون برای جلوگیری از تکرار چنین مواردی، اقدامات جدی‌تری را در دستور کار قرار داده است. او توضیح داد که از باشگاه‌ها خواسته شده قرارداد بازیکنان را در اختیار فدراسیون قرار دهند تا بتوان سازوکارهای بیمه‌ای دقیق‌تری طراحی کرد؛ سازوکاری که هم از بازیکنان و هم از باشگاه‌ها در برابر آسیب‌های احتمالی محافظت کند. به گفته او، اگرچه پیش از این نیز پوشش‌هایی وجود داشته، اما فدراسیون قصد دارد فراتر از گذشته عمل کند.

رئیس فدراسیون همچنین با اشاره به واکنش باشگاه ترنتینو، آن را قابل درک دانست و تأکید کرد که در صورت قرار گرفتن در موقعیت مشابه، او نیز چنین واکنشی نشان می‌داد. مانفردی در پایان از توافق با این باشگاه خبر داد و اعلام کرد که برای تقویت روابط و جبران شرایط پیش‌آمده، یک دیدار دوستانه تیم ملی ایتالیا در ورزشگاه خانگی ترنتینو برگزار خواهد شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار