کد: 235451025 فروردين 1405 ساعت 18:4024.9K بازدید

تغییر وضعیت یک ایرانی مقابل تراکتور

مدافع چپ ایرانی شباب الاهلی برخلاف بازی گروهی مقابل تراکتور امروز در ترکیب حضور ندارد.
تغییر وضعیت یک ایرانی مقابل تراکتور

به گزارش "ورزش سه"، شباب الاهلی مثل نخستین بازی مرحله گروهی فصل جاری لیگ نخبگان آسیا مقابل تراکتور که دو بازیکن ایرانی در ترکیب داشت، امروز هم برابر همین تیم، از دو مهره ایرانی بهره می‌برد که البته سردار آزمون جای مرصاد سیفی را گرفته است.

مرصاد سیفی که در نخستین بازی آسیایی شباب الاهلی در فصل 26-2025 در ترکیب تیمش مقابل تراکتور حضور داشت و در ابتدای نیمه دوم تعویض شد، در جدال حذفی امروز از روی نیمکت کارش را شروع می‌کند.

مدافع چپ ایرانی شباب الاهلی پس از اینکه در دیدار هفته ششم مرحله گروهی لیگ نخبگان مقابل السد قطر در ترکیب بود و 77 دقیقه در زمین حضور داشت، در 20 بازی پیاپی داخلی و آسیایی دور از جمع 11 نفر اصلی تیمش بود و طی این مدت طولانی فقط چهار بار به‌عنوان یار جانشین استفاده شد که امروز هم برای بیست و یکمین مسابقه متوالی دور از ترکیب است.

سیفی در فصل جاری پنج بار در لیگ برتر امارات و یکبار در جام بانک اسلامی ابوظبی به میدان رفته و علاوه بر آن، در سه مسابقه لیگ نخبگان آسیا فرصت حضور به دست آورده که یک پاس گل هم داده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
24اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار