کد: 235478026 فروردين 1405 ساعت 21:0116.3K بازدید

پیش‌بینی جالب ستاره سابق مادریدی‌ها از نبرد امشب

شانس برنده شدن رئال و بایرن؟ پنجاه-پنجاه

کریستین کارمبئو، ستاره سابق رئال مادرید و قهرمان جهان با فرانسه، در آستانه نبرد حساس بایرن و رئال در آلیانز آرنا، شانس صعود دو تیم را برابر می‌داند.
شانس برنده شدن رئال و بایرن؟ پنجاه-پنجاه

به گزارش ورزش سه، نگاه‌ دنیای فوتبال امشب به مونیخ دوخته شده است. بایرن مونیخ پس از پیروزی ارزشمند ۲ بر ۱ در سانتیاگو برنابئو، امشب در خانه پذیرای رئالی‌ها است. کریستین کارمبئو، هافبک اسبق فرانسوی که دو بار با پیراهن رئال مادرید جام قهرمانی اروپا را بالای سر برده، در گفتگویی اختصاصی با بیلد به تحلیل این تقابل سرنوشت‌ساز پرداخت.

کارمبئو که خاطرات تلخ و شیرین زیادی از تقابل با باواریایی‌ها دارد، با احترام از رقیب آلمانی یاد کرد و گفت: «من عاشق بایرن مونیخ هستم و احترام زیادی برای آن‌ها قائلم. بارها مقابل بایرن بازی کرده‌ام؛ گاهی آن‌ها برنده شدند و گاهی من. به خوبی به یاد دارم که در سال ۲۰۰۰ با عبور از سد بایرن راهی فینال شدیم.»

2442052

او درباره شرایط فعلی دو تیم در سال ۲۰۲۶ معتقد است که رئال برای عبور از این مرحله به چیزی فراتر از یک بازی عادی نیاز دارد. کارمبئو در این باره می‌گوید: «ونسان کمپانی در بایرن کارش را به بهترین شکل انجام داده است. رئال برای اینکه شانسی داشته باشد، باید آماده زجر کشیدن در زمین باشد. آن‌ها باید خیلی بیشتر از آنچه تا به حال نشان داده‌اند، مایه بگذارند. اختلاف فقط یک گل است و جبران آن غیرممکن نیست؛ تاریخ ثابت کرده که رئال مادرید استاد بازگشت‌های بزرگ است.»

2442053

با این حال، ستاره سابق فرانسوی به قدرت بایرن در خانه هم اشاره کرد: «بازی در مونیخ برگزار می‌شود و بایرن در خانه‌اش تیمی بسیار قدرتمند و ترسناک است. به همین دلیل فکر می‌کنم شانس هر دو تیم دقیقاً ۵۰-۵۰ است.»

برنده این جدال کلاسیک در مرحله نیمه‌نهایی باید به مصاف پاری سن ژرمن، مدافع عنوان قهرمانی برود. در سمت دیگر جدول نیز اتلتیکومادرید منتظر برنده دیدار آرسنال و اسپورتینگ است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
95اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار