کد: 235485727 فروردين 1405 ساعت 09:4534.4K بازدید

در انگلیس حکم صادر شد:

محرومیت سه ساله به دلیل ورود بدون بلیت!

دو هوادار فوتبال در انگلیس به‌دلیل ورود غیرقانونی به ورزشگاه در فینال جام اتحادیه، برای نخستین‌بار بر اساس قانون جدید محکوم شدند.
محرومیت سه ساله به دلیل ورود بدون بلیت!

به گزارش ورزش سه، یک هوادار فوتبال که بدون داشتن بلیت قصد ورود به ورزشگاه را داشت، در انگلیس و طبق قانون تازه‌تصویب‌شده، برای نخستین‌بار با حکم قضایی مواجه شد. دو مرد که ماه گذشته در دیدار فینال جام اتحادیه انگلیس بین منچسترسیتی و آرسنال مرتکب تخلف شده بودند، به‌عنوان نخستین افرادی شناخته شدند که قانون «ممنوعیت ورود غیرمجاز به ورزشگاه‌های فوتبال» را نقض کرده‌اند و محکوم شده‌اند.

این قانون جدید پیش از برگزاری فینال فصل ۲۰۲۶-۲۰۲۵ جام اتحادیه که در ورزشگاه ومبلی لندن برگزار شد و با پیروزی ۲-۰ منچسترسیتی همراه بود، به اجرا درآمد. هدف اصلی از تصویب آن، مقابله با پدیده «تیل‌گیتینگ» است؛ روشی که در آن افراد بدون بلیت، با چسبیدن به تماشاگران دارای بلیت از گیت‌های ورودی عبور می‌کنند. تصویب این قانون ریشه در اتفاقات فینال یورو ۲۰۲۰ دارد؛ جایی که در دیدار انگلیس و ایتالیا در ومبلی، هزاران نفر بدون بلیت وارد ورزشگاه شدند و هرج‌ومرج گسترده‌ای به‌وجود آمد.

بر اساس مقررات جدید، متخلفان ممکن است تا پنج سال از حضور در ورزشگاه‌های فوتبال محروم شوند و همچنین تا سقف هزار پوند جریمه نقدی برای آنها در نظر گرفته شده است. پیش از این، قوانین مشخصی برای مجازات ورود بدون بلیت وجود نداشت و معمولاً افراد متخلف تنها از ورزشگاه اخراج می‌شدند، بدون آنکه با مجازات دیگری مواجه شوند.

با اجرای این قانون، پلیس در روز برگزاری فینال جام اتحادیه سه مرد را بازداشت و به دادگاه معرفی کرد که از این میان، برای دو نفر حکم محرومیت سه‌ساله از حضور در ورزشگاه‌ها صادر شد. همچنین یکی از متهمان به پرداخت ۴۷۱ پوند جریمه نقدی محکوم شد و فرد دیگر که علاوه بر ورود غیرمجاز، به نگهداری مواد مخدر نیز متهم بود، جریمه‌ای معادل ۱۸۶۲ پوند دریافت کرد.

احکام این افراد در تاریخ ۱۰ آوریل به‌طور قطعی صادر شد و سومین متهم نیز قرار است اول ماه می در دادگاه حاضر شود. مارک لینچ، مدیر ورزشگاه ومبلی، در واکنش به این پرونده عنوان کرد که پیش از این نبود قوانین شفاف برای برخورد با ورود غیرمجاز، فشار زیادی بر تیم‌های امنیتی وارد می‌کرد. او تأکید کرد این احکام پیام روشنی دارد: تلاش برای ورود بدون بلیت به ورزشگاه‌ها قابل تحمل نیست و با جریمه‌های سنگین و محرومیت‌های طولانی‌مدت همراه خواهد بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
42اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار