کد: 236013421 اردیبهشت 1405 ساعت 12:542.4K بازدید

محبی در بازی سرنوشت‌ساز گل می‌خواهد

مهاجم ایرانی روستوف یکی از نفرات اصلی تیمش مقابل آکرون است.
محبی در بازی سرنوشت‌ساز گل می‌خواهد

به گزارش "ورزش سه"، در ادامه رقابت‌های هفته بیست و نهم و ماقبل پایانی فصل لیگ برتر روسیه، تیم روستوف که محمد محبی را دراختیار دارد، از ساعت 13:30 امروز (به وقت ایران) در ورزشگاه سامارا آرنا مقابل تیم رده سیزدهمی آکرون تولیاتی قرار می‌گیرد.

محمد محبی که پس از سه هفته دوری از ترکیب روستوف، در دیدار اخیرشان مقابل دینامو ماخاچ قلعه و یاران محمدجواد حسین‌نژاد به جمع 11 نفر اصلی برگشت، در جدال امروز با آکرون تولیاتی هم از ابتدا به میدان می‌رود و امیدوار به گلزنی است.

2449678

مهاجم ایرانی روستوف پیش از این در 26 بازی لیگ برتر روسیه حضور ثابت یا تعویضی داشته که دو گل از روی نقطه پنالتی به ثمر رسانده و دو پاس گل هم داده که امیدوار است امروز نخستین گل خود در جریان بازی را مقابل آکرون بزند.

یاران محبی با 30 امتیاز در رتبه دهم جدول لیگ برتر روسیه قرار گرفته‌اند که سه امتیاز بیشتر نسبت به آکرون تولیاتی دارند و در صورت تساوی در این بازی خارج از خانه، بقای خود را قطعی می‌کنند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
9اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار