کد: 236483012 خرداد 1405 ساعت 00:4815.4K بازدید

رودری و هالند در مادرید

دو بمب رقیب پرز برای ریاست رئال مشخص شدند

دو بازیکنی که انریکه ریکلمه، رقیب انتخاباتی فلورنتینو پرز، وعده داده برای رئال مادرید جذب کند، مشخص شدنذ.
دو بمب رقیب پرز برای ریاست رئال مشخص شدند

به گزارش "ورزش سه"، انریکه ریکلمه، نامزد ریاست باشگاه رئال مادرید، وعده داده است که در صورت پیروزی در انتخابات پیش‌رو، دو ستاره بزرگ فوتبال جهان را به سانتیاگو برنابئو خواهد آورد که به گفته او می‌توانند سطح رقابتی رئال مادرید را به مرحله‌ای بالاتر برسانند.

ریکلمه که طی روزهای اخیر بارها از معرفی «دو ستاره کلیدی» سخن گفته بود، اکنون طبق گزارش اسکای آلمان، رودری و ارلینگ هالند را به‌عنوان اهداف اصلی پروژه ورزشی خود در نظر گرفته است.

این تاجر اسپانیایی پیش‌تر در گفت‌وگویی رادیویی به‌صراحت از علاقه خود به جذب رودری صحبت کرده و گفته بود:«اگر من رئیس رئال مادرید باشم، بازیکنی مثل رودری در رئال مادرید بازی خواهد کرد.»

2456566

همچنین او تأکید کرده بود که یکی از ستاره‌هایی که با او به توافق رسیده، یک فوتبالیست خارجی است؛ موضوعی که باعث شده نام ارلینگ هالند، مهاجم نروژی منچسترسیتی، به‌عنوان گزینه دوم مطرح شود.

ریکلمه معتقد است جذب رودری و هالند می‌تواند آغازگر دوره‌ای جدید در رئال مادرید باشد و تیم را به سطحی بالاتر از نظر رقابتی برساند.

نامزد انتخابات ریاست رئال مادرید درباره وعده‌اش گفته بود که دست‌کم دو بازیکن «در سطح جهانی» را به هواداران معرفی خواهد کرد که به گفته او «برای آینده باشگاه حیاتی هستند و پویایی تیم را تغییر خواهند داد.»

انتخابات ریاست رئال مادرید روز ۷ ژوئن برگزار خواهد شد و ریکلمه امیدوار است با وعده جذب ستاره‌هایی مانند رودری و هالند، اعضای باشگاه را برای رأی دادن به خود متقاعد کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
14اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار