کد: 236631118 خرداد 1405 ساعت 20:2814.5K بازدید

در غیاب اوسمار، خارجی‌ها، آقا کریم و….

پرسپولیس تعطیلی فوتبال ایران را شکست!

تیم فوتبال پرسپولیس اولین جلسه تمرینی خود را برای پلی اف برگزار کرد.
پرسپولیس تعطیلی فوتبال ایران را شکست!

به گزارش “ورزش سه”، ۴۸ ساعت بعد از پیشنهاد عجیب فدراسیون فوتبال برای تعیین سهمیه آسیایی، ستاره‌های پرسپولیس امروز در مجموعه ورزشی آزادی دور هم جمع شدند تا آمادگی خود برای این پلی اف را اعلام کنند. تقریبا از ساعت ۱۶ یکی بعد از دیگری بازیکنان این تیم وارد مجموعه شدند و خود را به محسن خلیلی معرفی کردند تا ساعتی بعد در زمین شماره ۳ استارت تمرینات خود را بزنند. 

این تمرین تحت‌تاثیر غیبت اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس برگزار شد که باشگاه مدعی است تا پایان هفته به ایران خواهد آمد. همچنین دستیاران خارجی او هم در این تمرین شرکت نکردند اما در این بین غیبت جولیانو، مربی بدنساز قرمزها که قرار بود امروز به تهران بیاید، توجه بیشتری را جلب کرد چرا که پرسپولیس حتی برای او بلیت حضور در تهران را هم تهیه کرده بود. 

علاوه بر این، پنج بازیکن ملی‌پوش در تیم ملی، دو بازیکن در ازبکستان، دو بازیکن در تیم امید، یک بازیکن در تیم جوانان و همچنین سه بازیکن خارجی غایب این تمرین بودند. این در حالی است که یعقوب براجعه به علت مصدومیت، سروش رفیعی به خاطر عدم حضور در ایران و محمد عمری به دلیل مسائل شخصی در تمرین شرکت نکردند. 

2458834
2458835

به این ترتیب شمار غایبان تیم پرسپولیس به عدد ۱۶ رسید. با این حال باشگاه به هر شکلی که بود با استفاده از ظرفیت آکادمی توانست تعداد نفرات حاضر در تمرین را به حد نصاب برساند. 

در حالی که اوسمار سوت تمرین را به کریم باقری سپرده بود، امروز خبری از آقا کریم در تمرین پرسپولیس نبود تا او هم به جمع غایبان اضافه شود. در این شرایط حمید تشکری نیا تنها عضو کادرفنی بود که در تمرین حضور داشت. 

سرخپوشان پایتخت در حوالی ساعت ۱۹ به این تمرین سبک خاتمه دادند. جایی که بیشتر فعالیت‌های بدنی و همچنین کارهای درون تیمی انجام شد تا سرنوشت بازی پلی آف مشخص شود. 

2458837
2458836

بازیکنان تیم پرسپولیس پیش از شروع تمرین برای دقایقی با یکدیگر صحبت کردند و از وضعیت هم با خبر شدند. همچنین یکی از بازیکنان، اعضای تیم را به دورهمی در روزهای آینده دعوت کرد. 

در همین حال وحید امیری سورپرایز امروز تمرین پرسپولیس بود. این بازیکن مصدوم فولاد با حضور در تمرین پرسپولیسی‌ها را سورپرایز کرد و کارهای درمانی را همراه با قرمزها انجام داد. 

از جمله نفرات حاضر در ایم تمرین باید به امیررضا رفیعی، مرتضی پورعلی‌گنجی، حسین ابرقویی، رامید عالیشاه، رضا شکاری علیرضا عنایت زاده و… اشاره کرد. 

2458838
2458840
2458839

باشگاه پرسپولیس اعلام کرد تمرینات این تیم در روزهای آینده هم ادامه خواهد داشت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
27اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار