



به گزارش "ورزش سه"، جدایی احتمالی خولیان آلوارز، ۲۶ ساله، از اتلتیکو مادرید همچنان بحثبرانگیز است، اما روبرتو گومز در جریان حضورش در برنامه لاتریبو در رادیو مارکا، در کنار خاوی آمارو، با قاطعیت سخن گفت. این روزنامهنگار از مکالمهای میان فلورنتینو پرز و انریکه سرزو پرده برداشت و تأکید کرد که موضع باشگاه در قبال آینده این مهاجم آرژانتینی تغییرناپذیر است.
به گفته روبرتو گومز، رییس رئال مادرید مستقیماً با انریکه سرزو تماس گرفت تا پیشنهادی برای جذب این مهاجم اتلتیکو مادرید ارائه دهد. او توضیح داد: «حوالی ساعت ۵:۳۰ تا ۶:۰۰ بعدازظهر، فلورنتینو پرز، رییس رئال مادرید، با انریکه سرزو، رئیس اتلتیکو مادرید، تماس گرفت. سرزو قاطع و شفاف بود. این بازیکن قرارداد معتبری دارد، او به قراردادش با اتلتیکو مادرید پایبند خواهد بود و ما با کسی قرارداد نمیبندیم و وارد مذاکره نمیشویم.»

این روزنامهنگار در طول مصاحبهاش بارها بر همان نکته تأکید کرد: «اتلتیکو مادرید خولیان آلوارز را نه به رئال مادرید و نه به بارسلونا نخواهد فروخت.» او همچنین به همه یادآوری کرد که بند فسخ قرارداد این بازیکن ۵۰۰ میلیون یورو است و در صورت تمایل به جذب او، این مبلغی است که باید از سوی باشگاه پرداخت شود.
در خصوص آینده این مهاجم آرژانتینی، این روزنامهنگار اذعان کرد که در روزهای اخیر شایعاتی درباره قصد احتمالی بازیکن برای ترک این باشگاه شنیده است، هرچند که تأکید کرد موضع اتلتیکو بدون تغییر باقی مانده است. او تکرار کرد: «خولیان آلوارز در اتلتیکو مادرید میماند»، اطلاعاتی که پیشتر نیز گزارش کرده بود.
