کد: 238918230 خرداد 1405 ساعت 01:388.3K بازدید

کنسرسیوم قید تغییرات را می‌زند؟

حکم ابقای سرمربی پرسپولیس در فدراسیون!

امروز احتمالا مهمترین تصمیم سال فوتبال ایران در رقابتهای باشگاهی از سوی گرفته خواهد شد.
حکم ابقای سرمربی پرسپولیس در فدراسیون!

به گزارش "ورزش سه"، ساعتی بعد جلسه هیئت‌رئیسه سازمان لیگ و متعاقب آن فدراسیون فوتبال پیرامون طرح پلی آف آسیایی برگزار خواهد شد. قرار بر این است که تصمیم برگزاری بازی تیمهای پرسپولیس - چادرملو و تیم برنده با گل‌گهر ابتدا از سازمان لیگ به فدراسیون ارسال و سپس در آنجا به تصویب برسد تا به این ترتیب تکلیف سهمیه سوم فوتبال ایران هم مشخص شود. بر اساس برنامه‌ریزی اولیه، دیدار نخست 5 تیر و بازی نهایی 9 تیر ماه برگزار خواهد شد تا فدراسیون فوتبال بلافاصله نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا 2 را به ای اف سی معرفی کند.

با این حال، نکته کلیدی این است که فدراسیون فوتبال اعلام کرده اگر تا 31 خرداد حکم استیناف بازیکن غیرمجاز چادرملو صادر و تائید شود، پلی آف آسیایی منتفی خواهد شد اما تا این موعد کمتر از 48 ساعت باقی مانده است. بنابراین احتمال برگزاری پلی آف بیشتر از عدم برگزاری آن است و حتی باشگاه گل‌گهر و چادرملو نیز تقریبا این تصمیم را پذیرفته‌اند و برنامه خود را برای آماده‌سازی مطرح و احتمالا به زودی اجرا خواهند کرد.

اما این تصمیم که امروز اتخاذ خواهد شد، احتمالا اثر خود را بر سرنوشت سرمربی تیم پرسپولیس هم خواهد گذاشت. در شرایطی که کنسرسیوم بانکی مالک باشگاه پرسپولیس و به خصوص بانک شهر به عنوان رهبر این گروه تصمیم به تغییر در پست سرمربیگری پرسپولیس دارند و حتی مدیران باشگاه نیز اقداماتی در این خصوص انجام داده‌اند اما این تصمیم فدراسیون فوتبال می‌تواند همه چیز را تغییر دهد. چرا که در این صورت پرسپولیس باید هفته بعد به مصاف چادرملو و سپس گل‌گهر برود و عملا فرصتی برای تغییر سرمربی تا اواسط تیر ماه نخواهد داشت.

بنابراین اوسمار ویه‌را که با بازگشت به ایران در شرایط پرتنش، نشان داده که تمایل زیادی به حفظ شغل خود دارد و حتی رسما اعلام کرده که حاضر است به باشگاه پرسپولیس تخفیف بدهد و از دستمزد 1.7 میلیون دلاری و بسیار سنگین خود کوتاه بیاید، این فرصت را خواهد داشت تا با پیروزی مقابل چادرملو و سپس گل‌گهر شایستگی خود به عنوان سرمربی تیم پرسپولیس را نشان بدهد و موقعیت خود روی نیمکت سرخپوشان را حفظ کند.

2415473

این در حالی است که البته هنوز مشخص نیست اوسمار تا چه حد حاضر است به پرسپولیس تخفیف بدهد اما به هر حال قرارداد او در حال حاضر 250 میلیارد تومان برای باشگاه پرسپولیس تعهد ایجاد می‌کنند که عددی بسیار سنگین برای این باشگاه است و مشخص هم نیست که چرا مدیران باشگاه پرسپولیس (مدیرعامل و هیئت مدیره که هم اکنون نیز در باشگاه حضور دارند) چگونه بعد از برکناری وحید هاشمیان، حاضر به امضای آن شدند.

البته از سوی دیگر اگر تیم تحت هدایت اوسمار که در غیاب بازیکنان ملی و سروش رفیعی و یعقوب براجعه 9 غایب برای این دو بازی دارد، موفق به شکست دو حریف نشود، عملا این سرمربی برزیلی هیچ شانسی برای هدایت سرخپوشان در فصل آینده نخواهد داشت و احتمالا شخصا باید چمدان خود را به مقصد برزیل ببندد و به کشورش برگردد. هرچند که ممکن است با جدایی از پرسپولیس، پیشنهاداتی را در ایران نسبت به خود جلب کند.

آنچه سبب شد اوسمار از موقعیت یک سرمربی که پیشنهاد قراردادی سنگین را از باشگاه پرسپولیس گرفت، به موقعیت حال حاضر تنزل پیدا کند، چیزی نیست جز پنج شکست در نیم فصل دوم. جایی که تیم تحت هدایت او به فجرسپاسی (2-1)، ملوان (1-0)، فولاد (3-1)، گل‎گهر (3-1) و خیبر (2-1) باخت از تیم قهرمان نیم فصل به رتبه ششم سقوط کند و در جدول فریز شده، شانس کسب سهمیه لیگ نخبگان را از پرسپولیس بگیرد.

بنابراین شرایط در حال حاضر چهار احتمال را خواهد داشت: 1) کسب سهمیه آسیا و ابقاء، 2) ناکامی در کسب سهمیه و اخراج، 3) کسب سهمیه آسیا و اخراج و 4) ناکامی در کسب سهمیه و ابقاء. به جز دو مورد نخست که مورد بررسی قرار گرفتند، مورد چهار را باید از میان احتمالات حذف کرد اما مورد سوم هم قابل تامل خواهد بود. چرا که در حال حاضر به دلیل نتایج ضعیف در نیم فصل دوم، کنسرسیوم و باشگاه اعتماد خود را تا حد زیادی به پروژه اوسمار از دست داده‌اند، مگر اینکه او از ابقای موقت با حکم فدراسیون فوتبال نهایت استفاده را ببرد و دوباره امید باشگاه را نسبت به خود جلب کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار