کد: 239084605 تیر 1405 ساعت 11:5219.3K بازدید

واکنش عجیب ستاره رئالی به حضور مورینیو

آنتونیو رودیگر واکنشی جالب و غیرمنتظره به حضور ژوزه مورینیو روی نیمکت رئال مادرید داشت.
واکنش عجیب ستاره رئالی به حضور مورینیو

به گزارش "ورزش سه"، آنتونیو رودیگر، بازیکن ۳۳ ساله رئال مادرید، که در جام جهانی ۲۰۲۶ با تیم آلمان بازی می‌کند، پس از شکست ۱-۲ تیم ملی آلمان مقابل اکوادور با شبکه DAZN صحبت کرد. سرخیو کیرانته از رودیگر درباره ورود مورینیو به نیمکت رئال مادرید پرسید و پاسخ این مدافع میانی ۳۳ ساله کهنه‌کار به سرعت مورد توجه قرار گرفت.

رودیگر با خنده پاسخ داد: «هیجان‌زده برای مورینیو؟ بیایید به جام جهانی فکر کنیم و بعد از آن من قرار است پیش پدرم باشم.» سوالی که در شبکه‌های اجتماعی مطرح شده این است که آیا رودیگر، مورینیو را «پدر» فوتبالی خود می‌داند یا خیر.

2486610

ساعاتی پیش از آن، آنتونیو رودیگر در وینستون-سیلم وضعیت کنونی رئال مادرید و استخدام ژوزه مورینیو به عنوان سرمربی جدید را که هرگز با او ملاقات نکرده، بررسی کرده بود. او درباره مورینیو گفت: «نمی‌توانم خیلی حرف بزنم اما می‌توانم بگویم که بی‌نهایت هیجان‌زده هستم. بالاخره قرار است زیر نظر او بازی کنم. در گذشته، گفتگوهای زیادی با او داشتم اما به دلایلی هرگز به نتیجه نرسید. به همین دلیل از این که حالا به جمع ما می‌پیوندد، حتی خوشحال‌ترم.»

سال گذشته، سال دشواری را پشت سر گذاشتم، به‌ ویژه از نظر بدنی. مجبور بودم با مصدومیت‌های زیاد بجنگم و موفق شدم که برگردم. رئال مادرید عملاً خانه من است. من در آنجا احساس بسیار خوبی دارم، خانواده‌ام آنجا احساس بسیار خوبی دارند و به همین دلیل بود که هرگز واقعاً به چیز دیگری فکر نکردم. فقط می‌خواستم به فرم بدنی‌ام برگردم و قرارداد جدیدم را به دست بیاورم. و این کار را انجام دادم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
33اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار