کد: 239142507 تیر 1405 ساعت 07:3413.4K بازدید

کارشناس مصری:

با وی‌ای‌آر لیگ مصر، گل ایران پذیرفته می‌شد

محمد صباحی، داور بین‌المللی سابق فوتبال مصر گفت اگر در صحنه گل شجاع خلیل‌زاده از فناوری ویدیویی مشابه لیگ مصر استفاده می‌شد، این گل می‌توانست به سود ایران پذیرفته شود.
با وی‌ای‌آر لیگ مصر، گل ایران پذیرفته می‌شد

به گزارش "ورزش سه"، صحنه گل مردود ایران در دقایق پایانی دیدار با مصر همچنان یکی از جنجالی‌ترین اتفاقات مسابقه است. شجاع خلیل‌زاده در وقت‌های تلف‌شده توپ را وارد دروازه مصطفی شوبیر کرد و برای چند لحظه، ایران در آستانه پیروزی و صعود مستقیم قرار گرفت، اما بررسی VAR آفساید مدافع تیم ملی را تشخیص داد و گل مردود شد.

محمد صباحی، داور بین‌المللی سابق مصر، در تحلیل این صحنه گفت فناوری ویدیویی مورد استفاده در جام جهانی با سیستم رایج در لیگ مصر متفاوت است. 

به گفته او، فناوری حاضر در این مسابقات بر پایه سیستم کاملاً خودکار عمل می‌کند و دخالت انسانی در تصمیم‌گیری‌های مربوط به تشخیص آفساید وجود ندارد، در حالی که در فناوری مورد استفاده در لیگ مصر، در برخی موارد عنصر انسانی در بررسی صحنه نقش دارد.

2487601
2487602

او گفت چنانچه از فناوری کمک داور ویدیویی سابق استفاده می‌شد، گل شجاع رد نمی‌شد. این داور مصری همچنین به نقش حمزه عبدالکریم در این صحنه اشاره کرد و حضور او کنار مصطفی شوبیر را عامل تعیین‌کننده در نجات مصر دانست. 

صباحی تأکید کرد اگر حمزه عبدالکریم در آن موقعیت قرار نداشت، گل ایران پذیرفته می‌شد. به این ترتیب، جای‌گیری این بازیکن مصری در کنار دروازه‌بان، خط آفساید را برای شجاع خلیل‌زاده تعیین کرد و مانع ثبت یکی از مهم‌ترین گل‌های تاریخ تیم ملی ایران شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار