کد: 239202009 تیر 1405 ساعت 20:2213.1K بازدید

خیانت کردید، این برای هلند رسوایی است

طوفان خشم در هلند: کومان و فن‌دایک خداحافظ!

رسانه‌ها و افکار عمومی هلند از حذف تیم ملی کشورشان مقابل مراکش به شدت خشمگینند و هدف اصلی این خشم رونالد کومان و ویرژیل فن‌دایک هستند.
طوفان خشم در هلند: کومان و فن‌دایک خداحافظ!

به گزارش ورزش سه، حذف تلخ و پرحاشیه تیم ملی هلند از جام جهانی ۲۰۲۶ مقابل مراکش در این کشور به یک بحران تمام‌عیار تبدیل شده است؛ بحرانی که مستقیماً رونالد کومان و ویرژیل فن‌دایک را هدف قرار داده و حتی برخی رسانه‌ها خواستار پایان همکاری آن‌ها با تیم ملی شده‌اند. هلندی‌ها می‌گویند هم رونالد کومان باید برود و هم کاپیتان فن‌دایک. خشم در تک تک کلماتی که در ساعات گذشته در رسانه‌های هلندی نوشته شده موج می‌زند!


هلند بعد از تساوی ۱-۱ در وقت‌های قانونی و اضافه، در ضربات پنالتی با نتیجه ۳-۲ مغلوب مراکش شد؛ شکستی که همزمان با حذف آلمان، شوک بزرگی به فوتبال اروپا وارد کرد. اما در هلند، واکنش‌ها بسیار تندتر از آن است که تصور می‌شد.

2488546

در مرکز این موج انتقادی، روزنامه مشهور «دی تلگراف» و ستون‌نویس سرشناس آن، والنتین دریسن قرار دارد؛ کسی که صریح‌ترین حملات را متوجه کادر فنی و کاپیتان تیم ملی کرده است.

او در بخشی از تحلیل خود نوشت: "آنچه تیم ملی هلند در برابر جهان ارائه داد، یک رسوایی بزرگ بود. این تیم بدون هیچ ابتکار، بدون روح تهاجمی و صرفاً در حالت دفاعی بازی کرد. کومان و کاپیتانش فن‌دایک، تمام آن چیزی را که فوتبال ملی ما را تعریف می‌کند، زیر پا گذاشتند."

دریسن در ادامه عملکرد سرمربی را غیرقابل دفاع توصیف کرد: "کومان به شکل فاجعه‌باری شکست خورد. مربی‌ای که در مراحل حذفی جام جهانی مدام در ترکیب و تاکتیک دست می‌برد، دیگر نباید روی نیمکت بماند. او باید برود."

انتقاد تند از سبک بازی هلند: «کاتناچیو به سبک ایتالیا»

این خبرنگار هلندی در ادامه، مقایسه‌ای تند بین دو تیم ارائه داد و نوشت: "مراکش برای برد وارد زمین شد، اما هلند برای نباختن. همین تفاوت همه چیز را توضیح می‌دهد. در واقع مراکش فوتبال مدرن هلندی را بازی کرد، اما ما شبیه تیم‌های ایتالیایی دهه ۶۰ و سیستم کاتناچیو عمل کردیم."

2488547

او همچنین تأکید کرد که این سبک بازی باعث نابودی هویت تاریخی فوتبال هلند شده است؛ فوتبالی که همیشه با حمله، مالکیت و جسارت شناخته می‌شد.

جنجال پنالتی‌ها و لحظه‌های سرنوشت‌ساز

در جریان ضربات پنالتی، هلند ابتدا با گل خاکپو پیش افتاد، اما مراکش بازی را به تساوی کشاند و در نهایت با درخشش در ضربات نهایی صعود کرد. مهارهای دروازه‌بان‌ها، برخورد توپ‌ها به تیرک و حتی لحظات عجیب در جریان بازی، به سوژه‌های جنجالی تبدیل شد.

حمله مستقیم به کومان و فن‌دایک؛ «خیانت به فوتبال هلند»

دریسن در ادامه تحلیل خود لحنی بسیار تندتر به کار برد و نوشت: "کومان و فن‌دایک به همه ارزش‌های فوتبال ملی ما خیانت کردند. آن‌ها نمایشی ارائه دادند که باعث شرمساری عمیق است."

او ادامه داد: "این تیم بدون هیچ برنامه‌ای وارد زمین شد و فقط تلاش کرد بازی را به وقت اضافه بکشاند. چنین رویکردی در سطح جام جهانی قابل قبول نیست."

2488548

در یکی از بحث‌برانگیزترین بخش‌های این موج انتقادی عملکرد کاپیتان تیم زیر سوال رفت و گفته شد فن‌دایک در لحظه‌های حساس، از زدن یکی از پنالتی‌ها خودداری کرده و اجازه داده بازیکنی دیگر که دچار گرفتگی عضله بوده پشت توپ قرار بگیرد.

درخواست صریح برای پایان کار کومان

دریسن در پایان نوشته خود هیچ راهی برای ادامه همکاری باقی نگذاشت و تأکید کرد: "تنها نتیجه منطقی این است که کومان باید از هدایت تیم ملی کنار برود. جایگاه او دیگر قابل دفاع نیست. و جانشین او هم نباید برای قانع کردن فن‌دایک به ادامه حضور، به لیورپول سفر کند. زمان یک شروع تازه رسیده است؛ بدون کومان و فن‌دایک."

2488549
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
19اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار