کد: 239213210 تیر 1405 ساعت 13:4416.7K بازدید

واکنش مدیرعامل استقلال به شایعه جذب بیرانوند

در حالی که استقلال برای تقویت خط دروازه به دنبال جذب یک گلر مطمئن است، بار دیگر نام علیرضا بیرانوند پیرامون این باشگاه مطرح شد.
واکنش مدیرعامل استقلال به شایعه جذب بیرانوند

به گزارش"ورزش سه"،استقلال پس از پایان قرارداد آنتونیو آدان، در صورت باز شدن پنجره نقل‌وانتقالاتی، به دنبال جذب یک دروازه‌بان جدید خواهد بود.

در همین شرایط، مانند سال‌های گذشته بار دیگر شایعه مذاکره استقلال با علیرضا بیرانوند مطرح شد؛ دروازه‌بانی که طی سال‌های اخیر چندین مرتبه نامش کنار استقلال قرار گرفته اما هر بار این موضوع در حد شایعه باقی مانده و انتقالی انجام نشده است.

با توجه به پایان قرارداد آدان و نیاز استقلال به جذب یک دروازه‌بان باتجربه و مطمئن، مطرح شدن نام بیرانوند چندان دور از ذهن نبود. با این حال، قرارداد او با تراکتور و همچنین بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی استقلال، این انتقال را از همان ابتدا با ابهام روبه‌رو کرده بود.

در همین رابطه، علی تاجرنیا، رئیس هیئت‌مدیره استقلال، در واکنش به این شایعات گفت:«این‌ها گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای است. این موضوع جدی نشده است.»

به این ترتیب، بار دیگر پرونده حضور علیرضا بیرانوند در استقلال بسته شد و آبی‌ها باید گزینه‌های دیگری را برای خط دروازه بررسی کنند. البته در صورتی که پنجره نقل‌وانتقالاتی استقلال همچنان بسته بماند، احتمال تمدید قرارداد آنتونیو آدان بیش از هر زمان دیگری افزایش خواهد یافت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
15اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار