کد: 239338115 تیر 1405 ساعت 23:559.7K بازدید

انتقاد زلاتان از برزیل: من را قانع نکردند

پس از حذف برزیل با شکست ۲-۱ مقابل نروژ در مرحله یک‌هشتم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶، زلاتان ابراهیموویچ انتقادهای تندی از تیم ملی برزیل مطرح کرد.
انتقاد زلاتان از برزیل: من را قانع نکردند

به گزارش "ورزش سه"، ابراهیموویچ که در جریان جام جهانی به‌عنوان کارشناس برای یک شبکه تلویزیونی آمریکایی فعالیت می‌کند، با انتقاد شدید از نمایش برزیل، از عملکرد نروژ نیز تمجید کرد.

او گفت:«برزیل از همان بازی اول هم نتوانست من را قانع کند. تغییراتی که کارلو آنچلوتی انجام داد، هیچ نتیجه‌ای نداشت، اما تعویض‌هایی که استاله سولباکن انجام داد، جواب داد. انگار این نروژ بود که ژوگا بونیتو (فوتبال زیبا) بازی می‌کرد، در حالی که برزیل، نمی‌دانم چه بازی‌ای انجام می‌داد. آن‌ها انگار فقط با ریتم باد می‌رقصیدند.»

از سوی دیگر، ابراهیموویچ به‌شدت تحت تأثیر تیم ملی نروژ قرار گرفت و حتی آن را با تیم ملی سوئد در جام جهانی ۱۹۹۴، که به مقام سوم رسید، مقایسه کرد.

2482676

او افزود:«وقتی شیر گرسنه باشد، شکارش را می‌خورد. این نروژ من را یاد سوئد سال ۱۹۹۴ می‌اندازد. باید ببینیم آیا می‌تواند به همان اندازه پیش برود یا نه. داستان این تیم تا حدی شبیه آن تیم است و دیدن ادامه این داستان واقعاً زیباست.»

ابراهیموویچ همچنین درباره خداحافظی نیمار از فوتبال ملی گفت:«او در یادها به‌عنوان فوتبالیستی بزرگ باقی خواهد ماند که به اروپا آمد و در بارسلونا و پاری‌سن‌ژرمن عملکرد فوق‌العاده‌ای داشت. اما فکر می‌کنم خیلی‌ها هم خواهند گفت که او می‌توانست حتی بیشتر از این‌ها به دست بیاورد، چون باور داشتند تمام توانایی لازم برای بردن توپ طلا را داشت. او استعدادی باورنکردنی داشت.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
18اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار