کد: 239452420 تیر 1405 ساعت 22:318.6K بازدید

قراردادم آخر فصل تمام می‌شود

عنایتی: هرکس می‌خواهد، بیاید جایم را بگیرد!

سرمربی نساجی بعد از قهرمانی تیمش در لیگ یک به مردم مازندران تبریک گفت.
عنایتی: هرکس می‌خواهد، بیاید جایم را بگیرد!

به گزارش "ورزش سه"، نساجی مازندران که پیش از این صعود خود به لیگ برتر را قطعی کرده بود، امروز با برد مقابل فرد البرز به قهرمانی زودهنگام در این مسابقات هم رسید.

بعد از مسجل شدن قهرمانی نساجی در لیگ یک، رضا عنایتی سرمربی این تیم گفت: تبریک به مردم مازندران؛ واقعا این هواداران لایق بهترین‌ها هستند. خداراشکر که شرمنده آنها نشدیم.

سرمربی نساجی در پاسخ به این پرسش که شنیده می‌شود با برخی سرمربیان برای جایگزینی‌اش مذاکره شده، بیان کرد: هرکس می‌خواهد جایم را بگیرد، برایم مهم نیست. من یک ماموریتی داشتم که خداراشکر شرمنده نشدم.

او ادامه داد: تشکر ویژه‌ای از آقای حدادیان دارم به خاطر کارهایی که برای این تیم انجام می‌دهد. مدیریت باشگاه را هم می‌بینید که شبانه‌روز تلاش می‌کند. تشکر ویژه ای هم از کادرفنی و بازیکنان و پزشکی و تدارکات انجام می‌دهم. واقعا افتخار می‌کنم به همدلی‌ای که در مجموعه ما بود. خداراشکر.

عنایتی در پاسخ به این پرسش که آیا فصل بعد با نساجی قرارداد دارد، گفت: قراردادم با باشگاه تا آخر فصل بوده و باید ببینیم چه اتفاقاتی می‌افتد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
12اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار