کد: 239507523 تیر 1405 ساعت 03:156.7K بازدید

تنش بین بکام و اسکالونی دوباره زنده شد

اینترنت این بار هم کار خود را انجام داد و یکی از پرتنش‌ترین لحظات بین این دو فوتبالیست سابق را که اکنون به نوعی با لیونل مسی در ارتباط هستند، دوباره به یاد آورد.
تنش بین بکام و اسکالونی دوباره زنده شد

به گزارش "ورزش سه"، در آستانه یک دوئل جدید و تاریخی بین تیم ملی آرژانتین و تیم ملی انگلیس، زمان به یکی از پرتنش‌ترین رویارویی‌ها بین لیونل اسکالونی و دیوید بکهام بازگشته است. اسکالونی سال‌ها قبل از این که به معمار تیم ملی آرژانتین تبدیل شود، در جریان تعیین قهرمان لالیگا، درگیری شدیدی با کاپیتان وقت تیم انگلیس داشت. این دوئل مملو از تنش بود و در نهایت با هل دادن، درگیری و مداخله چند نفر از هم‌تیمی‌ها برای جلوگیری از یک درگیری بزرگ‌تر به پایان رسید.

این حادثه در دقایق پایانی مسابقه بین رئال مادرید و دیپورتیوو لاکرونیا، در حالی که عنوان قهرمانی لالیگا در خطر بود، رخ داد. تیم رئال مادرید به لطف گلی که رائول به ثمر رساند، با نتیجه ۱-۲ در سانتیاگو برنابئو پیش افتاد، و این گل عملاً قهرمانی را برای آنها تضمین کرد و دیپورتیوو را در آستانه شکست قرار داد. با بالا گرفتن احساسات و در حالی که تنها چند دقیقه به پایان مسابقه باقی مانده بود، ناامیدی به اوج خود رسید.

2493652

بلافاصله پس از گل رئال مادرید، بکام در میانه زمین لیونل اسکالونی را سرنگون کرد. هر دو در چمن زمین درگیر شدند و این بازیکن آرژانتینی بلافاصله واکنش نشان داد. اسکالونی که از نتیجه و خطا عصبانی بود، بلند شد تا با بازیکن انگلیسی روبرو شود. بکام عقب‌نشینی نکرد و هر دو شروع به هل دادن یکدیگر کردند و تنش افزایش یافت. این وضعیت به سرعت بالا گرفت تا این که روبرتو کارلوس و چند بازیکن دیگر برای جدا کردن آنها قبل از این که درگیری به مرحله‌ای فراتر برسد، مداخله کردند. در نهایت، داور با نشان دادن کارت زرد به هر دو بازیکن، اوضاع را آرام کرد.

سال‌ها بعد و پس از این که اسکالونی به مربی‌ای تبدیل شد که آرژانتین را به قهرمانی در جام جهانی رساند، او به آن ماجرا اشاره کرد و اعتراف کرد که برخورد بکام، تنها جرقه‌ای بود که ناامیدی انباشته شده را شعله‌ور کرد: «ما برای قهرمانی با آنها می‌جنگیدیم، در زمین آنها و در حالی که تنها سه دقیقه به پایان مسابقه باقی مانده بود، آنها گل دوم را به ثمر رساندند.»

این مربی آرژانتینی همچنین اعتراف کرد که خشم او با سوت پایان مسابقه از بین نرفت. در حالی که بکام با هواداران برنابئو جشن می‌گرفت، او همچنان در تلاش بود تا یک شکست دردناک را بپذیرد. به گفته او، این تنها نشانه‌ای از روحیه رقابتی بود که همیشه در طول دوران حرفه‌ای‌اش وجود داشته است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
10اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار