
به گزارش "ورزش سه"، کیلیان امباپه اگر اسپانیا را شکست میداد و برای سومین بار به فینال جام جهانی راه مییافت، در مسیر درستی برای شکستن رکوردی دیگر با تیم ملی فرانسه قرار داشت. با این حال، تیم او ۰-۲ در نیمه نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ برابر تیم ملی اسپانیا شکست خورد و او شاهد از دست رفتن رویایش بود. با این اتفاق، کافوی برزیلی تنها بازیکنی باقی میماند که در سه فینال جام جهانی به میدان رفته است.
پله و رونالدو نیز بخشی از تیمهای فینالیست بودند اما مسیر حرفهای آنها تفاوتهای مهمی دارد. پله عضوی از سه تیم قهرمان بود اما در یکی از تورنمنتها مصدوم شد. رونالدو در یکی از آن دورهها، بازیکنی ذخیره بود. در مقابل، کافو تنها بازیکنی است که واقعاً در سه فینال به زمین مسابقه رفته است. امباپه میتوانست با این دستاورد آخر برابری کند، چرا که او شماره ۱۰ تیم ملی فرانسه است.
مروری بر مسیرها
پله در سال ۱۹۵۸ به فینال رسید، زمانی که دو بار مقابل سوئد گلزنی کرد و دوباره در سال ۱۹۶۲ به فینال راه یافت اما مصدومیتی که در مرحله گروهی دچارش شد، او را از بازی در ادامه این تورنمنت بازداشت. او در سال ۱۹۷۰ به فینال بازگشت، مقابل ایتالیا گل زد و تنها بازیکنی شد که سه جام جهانی را فتح کرده است.

رونالدو در سال ۱۹۹۴، در ۱۷ سالگی بخشی از تیم قهرمان بود اما در آن جام جهانی به میدان نرفت. او در فینال سال ۱۹۹۸ مقابل فرانسه در ترکیب اصلی بود و در قهرمانی سال ۲۰۰۲ که هر دو گل تیمش را در فینال مقابل آلمان به ثمر رساند، نقش اول مطلق را داشت. او در ۲۵ سالگی به سومین فینال خود رسید.
کافو در فینال سال ۱۹۹۴ به عنوان یار تعویضی به جای جورجینیو وارد زمین شد، در سال ۱۹۹۸ بازی را در ترکیب اصلی شروع کرد و در سال ۲۰۰۲ کاپیتان تیمی بود که پنجمین عنوان قهرمانی جام جهانی را کسب کرد. تا به امروز، او تنها بازیکنی است که در سه فینال متوالی، با دو برد و یک شکست، به میدان رفته است.
اکنون، اسپانیا منتظر نتیجه دیدار چهارشنبه میان تیم ملی انگلیس و تیم ملی آرژانتین است تا مشخص شود حریفش در فینال چه تیمی خواهد بود.