کد: 239541524 تیر 1405 ساعت 16:0421.3K بازدید

رسمی: سه بازیکن تراکتور رفتند!

باشگاه تراکتور جدایی سه بازیکن خارجی این تیم را اعلام کرد.
رسمی: سه بازیکن تراکتور رفتند!

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه تراکتور دقایقی پیش اعلام کرد که الکساندر سدلار، دوماگوی دروژدک و مارکو یوهانسون از جمع بازیکنان این تیم جدا شدند و به پایان کار خود رسیدند. این در حالی است که در ابتدا باتوجه به اعلام قرارداد سه ساله سدلار، اینطور به نظر می‌رسید که او در تیمش ماندنی خواهد بود اما بعد از یک فصل با عملکرد قابل ستایش، به پایان کارش در فوتبال ایران رسید.

الکس سدلار 33 ساله که سابقه عضویت طولانی در لالیگا را دارد، این فصل 29 بازی در ترکیب تیم تراکتور انجام داد و نمایش مطمئنی را ارائه کرد. او در ترانسفرمارکت نیز بازیکن آزاد اعلام شده و حالا امکان حضور در تیمی دیگر را خواهد داشت و احتمالا فوتبال خود را در حاشیه خلیج فارس ادامه خواهد داد.

نکته مهم اینکه بر اساس قوانین جدید سازمان لیگ هر تیم امکان استخدام تنها 4 بازیکن خارجی را داشت و به همین علت تراکتور مجبور بود که فهرست بازیکنان خارجی خود را تعدیل کند و به همین علت با این بازیکنان خداحافظی کرد.

دوماگوی دروژدک نیز از تراکتور جدا شده است. او در مدت کوتاه عضویت در جمع سرخپوشان تبریزی 16 گل به ثمر رساند که آماری قابل اعتنا برای این مهاجم کروات است که در نیم فصل لیگ منجر به قهرمانی به تراکتور پیوست و باری از روی دوش تیم دراگان اسکوچیچ برداشت.

همچنین مارکو یوهانسون هم که از بوندسلیگا به تراکتور آمده بود تا جانشین بیرانوند باشد، جای خود را به پارسا جعفری داد و جدا شد.

2494161
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
34اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار