کد: 239561225 تیر 1405 ساعت 14:587K بازدید

مادربزرگ مارادونا کروات است؟

پیوند کروات‌ها با ایرانی‌ها در برجام

در شروع گفت‌وگوی شب گذشته دراگان اسکوچیچ با دو مجری-کارشناس برجام26، جواد خیابانی سوال جالبی از اسکوچیچ پرسید.
پیوند کروات‌ها با ایرانی‌ها در برجام

به گزارش "ورزش سه"، خیابانی که یک علاقه‌مندی جدی به مباحث تاریخی دارد درباره موضوعی که قبلا آن را در برنامه های دیگر به زبان آورده بود، از اسکوچیچ نیز سوال کرد. او پیشینه کرواتها را به خوارزمشاهیان نسبت داد که اسکوچیچ با لحنی آمیخته به تعجب، خیابانی را بابت دادن چنین اطلاعاتی تحسین کرد و گفت در کرواسی نیز چنین باوری وجود دارد و آنها ریشه خود را از ایران می‌دانند.

سپس بحث به بازی آرژانتین رسید که در اینجا خیابانی با اسکوچیچ درباره مارادونا و مسی صحبت کرد و به این موضوع اشاره کرد که مارادونا این را در جایی اعلام کرده که مادربزرگش کروات بوده و از کرواسی به آرژانتین مهاجرت کرده و او نیز نسبی کروات دارد که با توجه به این موضوع می‌شود گفت مارادونا هم ریشه کروات دارد.

در حالی که اسکوچیچ با لبخند ترجمه سوالات خیابانی را می‌شنید و با او درباره این اطلاعات شوخی می‌کرد، خداداد عزیزی نیز در استودیو واکنش بامزه‌ای به این اتفاق داشت و با خنده از جواد خیابانی می‌خواست تا بیش از این ذهن اسکوچیچ را اصطلاحا کار نگیرد!

2494514

این شروعی بر بحث طولانی و جالب سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران با این دو مجری شناخته شده در برنامه بود که بیشترین بازخورد را در ایام جام جهانی دریافت کرد و به پربیننده‌ترین شوی این روزها با وجود ساخته شدن نزدیک به 10 برنامه مختلف در پلتفرم‌های موجود در ایران تبدیل شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار